bugün

en iyi laptop markası

bilgisayarın konfigürasyonu ile markanın kalitesi arasında bağlantı kuranların knight online oynayan liseli bebeler edasıyla; "hedehödö marka süper oğlum 5gb ekran kartı var." şeklinde argümanlarda bulunduğu marka karşılaştırmasıdır.

bir bilgisayarın performansını değiştiren etkenler ekran kartı, işlemci, ram gibi temel bileşenlerin yanında tasarım, işçilik veya kullanılan arabirim aygıtlarıda olabilir.

örneğin dell markasını bu yıllara taşıyan şey çoğu modellerinde kendi anakartlarını üretiyor olmalarıdır. bu sayede ürettikleri makineleri en iyi, en uygun konfigürasyonla donatabiliyorlar.

şahsen apple, sony, hp, toshiba ve asus markalarının her birine ait bir modeli, en az 2, en çok 4 sene kullanmış biri olarak sony yi gönül rahatlığıyla önerebilirim.

hemen ardından apple ve sonra da hp gelir.

para konusunda sıkıntı varsa kesinlikle asus tercih edilmelidir. zira yedek parça ve servis konusunda, hem ucuz hem de güvenilir bir hizmet sunuyorlar. toshiba için de benzer şeyler söyleyebilirim ancak yine de asus un altında kalıyor.

bu markalardan elimde en uzun kalanı hp idi. 3. senenin ortalarına doğru ekran kartı ile ilgili sorunlar yaşadım. bir kez tamir edildikten sonra sorun çıkarmadı ama benim içime sinmediğinden elden çıkarttım. kaldı ki kullanıcı hatası dışında kendi kendine sorun çıkartan hp marka laptoplar ile çok az karşılaştım.

bunların dışında lenovo markasının da ibm firmasına ait olduğu düşünülürse gayet tercih edilebilir bir marka olduğu görülebilir.

işte böyle.
güncel Önemli Başlıklar