bugün

türk erkekleri ve anal seks yapan bakire kızlar

tam olarak birbirlerine layık insanlardır. iki yüzlülüğün ayrılmaz iki parçası gibidirler.

evlenene kadar, bir onunla bir bununla olan, bir vajinadan bir vajinaya dalan, her haftasonu düzenli olarak geneleve giden bazı türk erkekleri biliyorsunuz ki evlendikleri kızda bekaret arıyorlardır. bekaret diye tanımladıkları şey ise vajinanın bir parmak içerisinde olan, zaten kendisi delikli melikli bir zar olan "hymen" denilen uyduruk şey. işte bu noktada devreye bu akıllı, toplumun nabzına göre şerbet veren çakal kızlarımız devreye girmek zorunda kalıyor. olay; bekareti koruyarak cinsel ilişkiye girebilmek.

Vücutta delikten bol bir şey olmadığı için böyle bir yöntem seçmişlerdir kendilerince. tabii kulakta ve vajinadakinin önünde zar olduğundan, anal seksi keşfetmişlerdir. Toplumun iki yüzlülüğüne göre de kendilerini modifiye etmiş olurlar böylece. Zaten orada da bir sürü reseptör olduğundan, zevk de alabilecektir. Oh ne ala, halletmiştir işte mevzuyu. Hem adları namussuz olmayacak hem de dilediği gibi seksini yaşayacaktır.

türk erkekleri ise tam olarak layık oldukları zarlı ama yalancı bir kızla evlenmiş olurlar böylece. kendi yaptıklarına bakmadan karşısındaki kızın zarına bakan koduğumun zihniyetine böyle kız zaten fazla bile. Ne de olsa, zarını korumak için anal seks yapan kızla evlencek kişilerin çoğu da bu kadar iki yüzlü ve çifte standarta alışkın olduklarından güzel anlaşırlar. ha zevk için yapıyordur bu kız bunu, orayı eleştiremem; ama sırf ileride tanışacağı insanları kandırmak ve toplumun iki yüzlülüğüne alet olmaksa amaç, bunda yokum.

türk erkeklerinin geneli böyle olduğundan, genellemekte pek sakınca görmedim. Yine de, eğer ki evleneceği ve yasal olarak ait olacağı kişiye kadar sabredebilmiş bir erkek varsa, ancak onun böyle bir isteği olabilmesini normal karşılıyorum. Tersi de geçerli. bakire bir kız da bakir bir erkek isteyebilir. Bunlar doğal ve kendiyle çelişmeyen insanlardır. Eğer ki varsa öyleleri, önlerinde saygıyla eğilmeyi borç bilirim.