bugün

sadem

saçma sözlere sahip, her dinlediğimde etkilenmek yerine gülmeye başladığım soner sarıkabadayı şarkısı.

abi o nasıl sözler öyle ya? alt metinde çok fazla abazanlık var sanki bu şarkıda ya da bana mı öyle geliyor? çok mu fesatım bilemiyorum sadem.

dur, bazı kısımlarını analiz edeceğim.

"yüzümde çizgilerim var
saçımda bembeyaz tenim
yapayalnız yattığım
farkedilir mi?"

alt metin: yüzümde çizgilerim var tamam. burda bi sorun yok. e peki saçında kendi beyaz teninin ne işi var? napıyorsun kendi teninle? yalnız yattığım belli olur mu derken neyden korkuyorsun ki? napıyorsun yalnız yatarken? sanki diğer insanlar sürekli 3'lü 5'li gruplar halinde yatıyorlarmış gibi. tövbe estağfurullah.

"Ben senden istediğimi,
Kimseye diyemiyorum."

alt metin: bu ne şimdi? senden istediğimi kimseye diyemiyorum ne demek? ne istiyorsun açık konuş. niye kimseye diyemiyorsun? ne tür fantezilerin var o kadınla ilgili?

son kısımlarda da artık niyetini açıkça afişe ederek "yormadan, sormadan seveceğim seni sadem" filan diyor zaten. yormadan sormadan seveceğim... yormadan seveceğim bebik. başım ağrıyor dediğinde, üstelemeyeceğim. söz. zaten senden istediğimi kimselere de diyemiyorum.

+ sonercim, açıkça söyle lütfen amacın ne?
- aklımdaaaaahn geçenleriiih kimseyyeeeh diyyemiyyoruuhm!

not: işbu yazı tamamen geyik maksadıyla yazılmıştır. yazarın kendi iç dünyasındaki geyik anlayışının dışavurumudur. gelipte birisi "ay ne diyosun be mannaaak! ne güzel şarkığaaa! sen nağanlarsığaann!?" demesin lütfen.
güncel Önemli Başlıklar