bugün

hamamda lezbiyen ilişki

ne günlerdi be..

tellioğulları ailesi olarak yaverin kızını, ailemizin lideri konumundaki lütfi amcama yakıştırmış ve ikisinin evlenmesini uygun görmüştük. kızı almak için yapılması gereken operasyon planlanmış, operasyonun birinci kısmı olan hamam bölümü içinse hazırlanılmaya başlanmıştı. kız hamam gidilerek görülecekti. dayanamayıp amcama sormuştum; ''amca, neden hamam da bakıyorlar ki kıza, evine bi kahve içmeye gidip baksalar ya'' diye.. lütfi amcam '' konuşma lan eşşeoğlueşşek'' diyerek tokatı abandı yüzüme. hep böyle davranırdı zaten. kırıp geçirirdi herkesi. özellikle evin uşağı şaban sabah akşam dayak yerdi lütfi amcamdan, ama hiç sesini çıkarmazdı garibim. ben de çıkarmadım. bir elimle yüzümü tutarak uzaklaştım amcamdan. ama içerledim bu yapılana, ve intikam alacaktım..

intikam planımı hemen yaptım. kadın kılığına girecek, ailemin kadınlarının peşinden gizli gizli ilerleyecek ve kapıda onlarla berabermiş gibi geçip hamama girecektim. içeri girdiğimde çaktırmadan yaverin kızına yaklaşıp ona amcamın ne göt, ne yavşak bi insan olduğunu anlatacak, böylece amcamdan en güzel intikamı alacaktım. planımın içerisinde süper abazan kuzenim naci de vardı.naci de benimle aynı şeyi yapacaktı. naci nin bu plan içerisindeki yeri sadece yakalanmam durumunda suçu atabilecek kişi bulabilmek, dikkatleri başka yöne çekebilmekti. hem naci'nin abazan bünyesini bilen ailem, böyle bir durumda istisnasız naci tarafından kandırılarak hamama sokulduğuma, naci'nin iki meme görebilmek için yapmayacağı şey olmadığına inanırdı. nitekim, naci de iki meme görebilmek için hamama geliyordu, benim içerde ne yapacağımı bilmeden ve sormadan....yani bir gerçekten de bir çift meme görebilmek için yapmayacağı şey yoktu..

planımın ilk kısmı tutmuş, kadın kılığında hamamın içerisine girmiştik. naci ve benim köse olmamızdan kaynaklanan kılsız ve pürüzsüz bacaklarımız havluya sarınınca pek dikkat çekmeyecekti. göğüs kısmını soran olursa da fındık memeli taklidi yapacaktık. ama tek bir sorun vardı ki yüzlerimizdeki peçeleri açmadan nasıl yıkanıyormuş numarası yapacaktık?? naci ile bir süre bu sorunu nasıl çözebiliriz diye konuştuysak ta çözüm bulamadık. zaten naci pek çözüm bulabilecekmiş gibi durmuyordu. ben çözüm arayışlarındayken onun aklında sadece memeler ve kalçalar vardı..

soyunduk ve havluya sarındık. sonra da yüzümüzde peçelerle yıkanılan bölüme daldık. içeri girdiğimizde bizimkiler yaverin kızını sarmış, yıkama ve yağlamaya başlamıştı. ama ortada büyük bir sorun vardı. seferoğulları ailesi de ailemle, yani tellioğlullarıyla aynı amaçla oraya gelmiş, onlarda yaverin kızını kuşatmışlardı. görebildiğim kadarıyla içerde gergin bir ortam vardı. görebildiğim kadarıylaydı çünkü yanlışlıkla ailemden birini çıplak görebilirim korkusuyla gözlerimi kapatıyor, hafif hafif aralıyor ve o bölümde ailemden bulunan kişilerin üzerlerinde havlu olduğuna kanaat getirince gözlerimi tam açıyordum. sonra aynı şeyi tekrar yapıyordum. ve tekrar. çünkü değil amcamdan yemiş olduğum tokat, hayattaki hiçbir şey büyük teyzemi çıplak görmek kadar derin yaralar bırakamazdı ruhumda. bu kabusların en büyüğüydü..

az az seçebildiğim kadarıyla yaverin kızı baya güzel bir kızdı. hatta müjde ar’ın gençliğini andırıyordu. bizimkiler kızın önünde sarmaları, dolmaları sermiş, kızın ağzını yiyeceklerle tıkamaya çalışıyordu. aynı şekilde seferoğulları da kıza getirdiği şeyleri yedirmeye çalışıyor, kızın ağzına bir şeyler tıkamaya çalışıyorlardı. tam bir karanbol ortamı vardı. ve aniden o ortam içinde korkunç bir şey dikkatimi çekti. o kalabalık ve kaos ortamı içerisinde naci de vardı. oturmakta olan yaverin kızının hemen yanında ayaktaydı ve dolmaların sarmaların arasında kızın ağzına her an malafatı tıkayacaktı. yüzünde peçe olmasına ve aramızda bir mesafe olmasına rağmen naci'nin kan dolmuş gözlerini seçebiliyordum. eliyle cukkasını kurcalamaya başlamıştı bile. hemen hızlıca yanına doğru ilerledim, kolundan tutup çektim. kalabalıktan uzak bir köşeye götürüp sakinleştirmeye çalıştım. sakinleşmeyince hamam tasıyla kafasına sertçe vurmaya başladım. yere düştü. bayılmıştı. öle malları yaymış bir şekilde uzanıyordu yerde. ama kimse fark etmiyordu. çünkü içerdekiler hem yaverin kızına yaranmaya çalışıyor, hem de karşı aileye hakaretler ediyordu. yaverin kızının arap bacı dadısı ne kadar ortamı yatıştırmaya çalışsa da başarılı olamıyordu..derken olan oldu ve bir anda ortaya ziller udlar çıktı. aileler karşılıklı şarkılar söylemeye başladı. şarkıdan ziyade bir laf yarışı, bir hakaret müsabakasıydı bu. sinirler giderek geriliyordu. ve derken olan oldu, iki aile kadınları birbirine girdi..saç saça, baş başa bir kavga vardı içerde.

köşede, naci'nin tepesinde dikilip sinsi sinsi izlediğim kavga giderek büyüyordu. artık bir şeyler yapmam gerektiğini hisseden ben, tam kadınları ayırmak için atılacakken bacağımın tutulduğunu hissettim. aşağı baktığımda yarı baygın haldeki naci yi bacağımı tutmuş, acıklı gözlerle bana bakıyordu. sonra ağlamaya başladı ve haykırdı‘’ ne olur… ne olur kadın kavgasını ayırmaa…ne olur.. bana bunu yapma’’.. naci nin bu yakarışları arasında ben zor bela yerdeki hamam tasını yerden aldım ve yine naci nin kafasına vurmaya başladım. bu sefer bayıtmak öncekine nazaran daha zor olmuştu naciyi. üst üste vuruyordum. sonunda nacinin gözleri kaydı ve tasın kenarıyla vurulmaktan kırılmış kafasından akan kan, hamamın tabanını kırmızıya boyadı..

hemen kalabalığa doğru yöneldim. bu rezilliği durdurmalıydım. her şeyden önce yaverin kızı bizleri böyle insanlar olarak bilmemeliydi. ailemiz o kızı kültürüyle, bilgeliğiyle ve nezaketiyle etkilemeliydi. sonra düşündüm ki ailemiz bu kızı etkilerse puşt amcam mutlu olacak, en iyisi ayırmayayım dedim. hatta bunun kıza amcamın ne göt bi adam olduğunu anlatmak için en güzel fırsat olduğuna karar verdim ve kalabalığın içinde kıza bakınmaya başladım. azıcık bir arayıştan sonra kızı görmüştüm. kavga eden kalabalığın altında kalmış, sadece kafası görünüyordu. suratı yerde renkten renge gidiyor, ezilmenin verdiği acı ile yarı baygın halde yatıyordu. üzerindekileri kaldırıp kıza yardım etmeliyim diye düşündüm ve kahramanca atıldım. iki üç kişiyi ittir kaktır uzaklaştırdım ve yerde yatan bedenini rahata kavuşurdum ki o da ne?? kız yerde çırıl çıplak yatıyor, dadısı sandığımız siyah tenli kadın ise kıza oral seks yapıyordu. şok olmuştum. kızın acıdan şekil değiştirdiğini sandığım yüzü, aslında zevk çığlıklarını atamamaktan, rahatça inleyememekten dolayı kasılıyordu. dadı ise artık göründüğünün farkında olmadan kıza daldıkça dalıyor, dilledikçe dilliyordu. şok olmuş ve öylece kalakalmıştım. karşımdaki görüntü karşısında adeta put kesilmiştim….

derken acı bir çığlık kendime getirdi beni. ‘’yeterrrrr..mına kodugglarımmm..bize vermek varken. siz kendi kendinizi mi skyonuzzzz’’ bu ses.. evet bu ses naci nin sesiydi. kafamı çevirip arkaya baktığımda naci yi elinde hamam tasıyla bana doğru koşarken gördüm….

sonrasınıysa iki gün sonra dinledim. elinde hamam tasıyla koşturan naci, onu yine durduracağımı düşünerek ilk iş olarak beni bayıltmış, elindeki tasla yüzüme yüzüme geçirmişti..ama yılların verdiği abazalık ve o görüntünün vermiş olduğu enerj ile naci öyle bir geçirmişti ki elmacık kemiğim kırılmış ve iki gün baygın kalmıştım. kendisine engel olurum diye beni bayıltan naci, ben bayıldıktan sonra önce yaverin kızını, sonra dadıyı, sonrasında da hızını alamayarak hamamcı kamil amcayı skmişti. sonra polis tarafından tutuklanıp hapise atılmıştı.. bu olayları dinledikten sonra ağlamaya başladım. çünkü naci yi bu duruma düşüren bendim. her şey benim suçumdu. ağladığımı gören şaban abi ‘’nen var len?’’ diye sordu bana gülümseyerek. ‘’abi naci yi ya asarlar, ya da ömür boyu hapiste tutarlar bundan sonra’’ dedim. halen ağlıyordum. şaban abi kafamı okşadı ve ‘’ korkma olum.lütfi bi plan yaptı. tosun paşa olcam ben.. yeşil vadi mi ne, öyle bir yeri alcağı..o arada naci yi de çıkarırım hapisten..ıhıhıhı..’’dedi.. saf şaban abinin söylediklerinin bir anlamı olmasa da rahatlamıştım birden bire...