bugün

annenin sevgiliyle ilgili ilk yorumları

anneyle yolda yürürken tesadüfen sevgiliyle karşılaşılır. tabi kızın annesi ile sizin anneniz arkadaş oldukları için olayı gizleyip, tepki vermeden yanından geçersiniz. lakin tam geçerken anneniz başlar.

- bak oğlum neriman hanımın kızı burcu bu, çok hanım efendi kız, çok güzel, çok da kibar, fen lisesine gidiyor, üstelik sınıf 2.siymiş. çok da iyi niyetli, boylu poslu su gibi kız. hem çok sosyal, hemde namazında niyazında, ne geri kafalı ne de fazla modern.

(annenin kızı çok beğendiğini gördüğünüz için dayanamaz ve mutlu olsun diye gerçeği ona söylersiniz)

+ anne burcu ile biz 2 aydır çıkıyoruz, istersen davet edelim bize gelsin bir gün.

(akabinde anne hemen jet gibi bir dönüş yapar ve başlar)

- aman aman kalsın gelmesin, ne olduğu belli değil, zaten içinde fesatlık olduğu yüzünden anlaşılıyor kızın. hem namaz kılıyor hemde yaz boyu bikiniyi üzerinden çıkarmıyor, çok da pasaklıymış ayrıca annesi de çok şikayetçi ondan. geceleri sürekli dışarıdaymış annesi bi serseriyle takılmasından korkuyormuş (ki burada kızın annesinin bahsettiği serseri ben oluyorum) hem bu kız çocukken de çok çirkindi zaten hiç değişmedi, ablası birini kandırıp kendini yamadı! dikkat et de seninde başına aynısı gelmesin" diyerek 5 dakika, içinde birbirinden alakasız 2 farklı "ilk yorum" yaparak kanımın donmasını sağlar ve tarihe geçer...