bugün

sözlük yazarlarının itirafları

> küçükken yatağımın karşısındaki dolaba uzun süre bakınca hayalet çıkacak sanardım ve korkudan uyumak zorunda kalırdım.

> 9 yaşındayken gece yatmadan önce bir erkek ve dünyaca ünlü bir futbolcu olduğumun hayalini kurardım, bu yüzden çocukluk arkadaşlarımın tamamını erkekler oluşturur.

> artık 35 yaş üstü ve gay olan erkekler inanılmaz derecede çekici gelmeye başladı. Keşke gay bir sevgilim olsa diye sızlanır buluyorum kendimi sonra korkmaya başlıyorum.

>Bütün lise yıllarımı şu anda okuduğum bölüm ve okul için heba ettim ama hala gece yatarken tek hayalimin ilerde kurabiyelerini kendimin yaptığı bir pastaneye sahip olmak olması bunalıma sokuyor beni.

> dişlerini fırçalamayan insanlara karşı garip bir nefret besliyorum, sırf bu yüzden sabahları diş fırçalamaya ayırdığım zamandan giyinmeye vakit bulamıyorum.

> Hayatım boyunca hiçbir zaman deliksiz bir şekilde uyuyamadım, 2-3 saat aralıklarla uyanıp yatıyorum hep ondan sonra da uzaylı olduğuma kesin olarak kanaat getiriyorum.

> Yeni tanıştığım herkese ne olursa olsun mal gözüyle bakıyorum ancak biraz tanıdıktan sonra sevebiliyorum. Beynimin kendini savunma mekanizması sanırım.

> nötr duygular beslediğim insan sayısı çok azdır. Ya çok seviyorum ya ölümüne nefret ediyorum, her şeyin bokunu çıkarmayı seviyorum sanırım hayatım boyunca hep uç noktalarda oldum zira. Ya çok iyi bir öğrenciydim ya da berbat.