bugün

atatürk ün time dergisine kapak olması

cehalet bataklığına saplanmışsınız, atatürk'e laf atıyorsunuz. siz kimsiniz ki arkadaşım? ne yaptınız bugüne kadar birisi için? kendinden başkası için bişey yaptın mı? insanların için kelleni ortaya koydun mu?dan ziyade yıllardır bu kesim türkiye için ne yapmıştır bunu araştırmak lazımdır. sahiden ne yaptınız yıllardır bu ülke için?

kaldı ki siz kimsiniz arkadaşım? ne zamandır biz siz olduk?

sırf atatürk'ü eleştirici yayın yapıyor diye bu ülkede site yasaklanıyor senin haberin var mı? eee hani özgürdün sen? hani bu ülke cumhuriyetten bu yana kurtulmuştu da paçalarından sapır sapır hakların akıyordu senin? hangisini seçersen seç ama yeterki baskı altında kalmadan kendin seçti?

sırf ineğin teki atatürk heykeline boynuz attı diye "bu ineği keselim, atamıza saygısızlıkdır bu" diyen kesim çıktığında o zaman nerdeydin sen? yine aynı guruh kurban bayramında yaşananlara hayvan katliamı derken sagduyun nerdeydi? atatürk'ün heykelini 1.68 yaptılar diye (ki 1.68dir boyu) "bu atama saygısızlıktır atam bu kadar kısa değildir" diyen laik dostum napolyona küfür mü etti sence? atam heybetli gözüksün diye heykellerinde yüzünü görecem diye senelerce başımız ensemize yapıştırdıklarında biri çıkıp "atayı olduğundan iri göstermek kendisine yapılan saygısızlıktır asıl" diyemedi neden? 3. sınıf ülkelerin anayasasında olan kişiyi koruma kanunu olabilir miydi sebebi?

yetmedi adamı pop ikonu yaptınız. imzasını dövme olarak sol gögsünüz üzerinde taşındınız. ki o adam size hiç bi manevi doğma bırakmamışken! atan sana, seçme ve seçilme hakkı verdiğinde, sen, seçilmiş olanı yerin dibine sokarken nerdeydi ataya olan inancınız bağlılığınız?

bu ülke facebook sayfalarında atatürk fotoğrafları yayınlamayla kurtulamaz ne yazık ki canımıniçi. hele hele atatürk'ün senin açından özeti, 1881 yılında doğdu atam, sarı saçlım, mavi gözlümden ibarette değil. ben burda konuşuyorum ama sesimi duyan var mı?

altına sen yine anandan doğardın ama
baban kim olurdu bilmezdin şerefsiz yazmadılarsa vallahi saylamıyacagım kapak! kapak olmuş kimilerine!!! eheheh.