bugün

sınavlarda cemaatlerin soruları çalması

bu ülkede yaşayan ve öss, kpss, özellikle de askeri sınavlar, polislik sınavları, uzman çavuş-astsubay sınavlarının birine birmiş olan herkes gayet iyi biliyor ki;
fethullah gülen cemaati bir şekilde bu soruları ele geçiriyor, kopyanın anasını ağlatıyor. iftira atıyorsun demeyin, hiç çevrenizde yok mu böyle insanlar. herkes gayet iyi biliyor bu durumu ama gelin görün ki, devletin ve sınavları yapanların haberi yok. ya da var ama yapacakları birşey yok.

bir çok insan yıllarını verirken bu sınavları kazanmak için, cemaatçilerin kadrolaşmak uğruna hepimizin hakkını yemesine dur dememiz lazım.
gözümüzü açmamız lazım.
sesimizi çıkarmamız lazım.
ve en önemlisi, allah-kitap diye milleti kandıran, sonra da kul hakkı yiyen bu cemaat ağalarını temizlememiz lazım. en başta da fethullah gülen denilen ağlak imamdan başlamak lazım.
kul hakkı yiyerek insanları intiharın eşiğine getiren cemaatlerin sırf kadrolaşmak uğruna bunu yapması kabullenilemez. böyle islamiyet olmaz. ben bunların inandıkları dinin içine sıçayım, zira bunların dini islamiyet o-la-maz.