bugün

emine erdoğan ın medical park ta yüzde 50 hissesi

--spoiler--
Kurulduğu ve işletmeye açıldığı dönemde Medical Park Hastanesinin Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın eşi Emine Erdoğana ait olduğu konuşulur.

Medical Park ekibi dün bir basın toplantısı düzenledi. Prof Dr Alper Demirbaş, organ naklinin dünyadaki, Türkiyedeki ve Antalyadaki son rakamlarını verdi ve bu konuda dünya şampiyonu olduğumuzu yeniledi.

Toplantı başlangıcında Gazeteci- Yazar Erdoğan Kahya bir soru yönlendirdi Medical Parkın Genel Müdürü Tarkan Ayçetine. Dedi ki, sokaktaki insan Medical Park Hastanesinin Başbakan;ın eşi Emine Erdoğana ait olduğunu konuşuyor. Bu hastane kimin?

Genel Müdür Tarkan Ayçetin,Evet Emine Hanımın hissesi vardı, hanımefendi bu hissesini devretti

Hepimiz pür dikkat kesildik. Sonra Ayçetin sözlerini şöyle bağladı: Emine hanım hissesini Fransa Cumhurbaşkanı Sarkozynin eşi Carla Buruniye devretti. Onunla beraber italya Başkanı Berlusconinin sevgilisi ne de bir bölümünü verdi. Bushun karısının da hissesi olabilir

Anladık ki, Ayçetin espri yapıyor. Sonra gerçek ortakları şöyle açıkladı: Türkiyede 14 tane hastanemiz bulunuyor. 15.yi de açmaya çalışıyor. Medical Park;ın yüzde 40ı Amerakan şirketi Carlilenin, yüzde 30u doktor Muharrem Ustanın ve yüzde 30;u da Sancak ailesinin.

Evet sanırım bu işi takip edenler Emine Erdoğanın hissesi olmadığını öğrenince rahat etmiştir. Sözün kısası Başbakanın eşi Emine Erdoğann Medical Park ile hiçbir ortaklığı ve ilişkisi yokmuş

http://www.beyazakdeniz.c..._detay.php?haber_id=12561
--spoiler--