coşkun büktel 

1. kendini bir halt sanan, sanki millet onun sorunlarıyla çok ilgileniyormuş gibi sitesini silme yaptığı polemiklerle dolduran, eserleri kısmında theope dışında bir bok gösteremeyen herifcik. arka sıradakiler de oğlu oynuyor diye kasım kasım kasılır, senaryo doktorluğu gibi dünyada eşi benzeri görülmemiş bir iş yapar.

bizim bildiğimiz senaryo danışmanlığı vardır, o da böyle sitelerde ''aha ben yaptım'' gibi inanılmaz pespaye, inanılmaz derecede görmemişlik kokan bir şekilde deşifre edilmez.

yandaşı olan diğer küfürbazla, özdemir nutku gibi türk tiyatrosunun önemli isimlerine ''orospuçocuğu'' demekten zerre gocunmamaktadırlar.

haklarındaki tüm kınama kampanyalarına katıldığım için sitesinde birkaç defa adım geçer bu zevatın.

burada söylüyorum, küfürbazın tekisin büktel. saygı verilmez, hakedilir unutma.
    #8422453 (system error, 20.06.2010 02:44 ~ 02:45)

Copyright © 2012 - uludağ sözlük

coşkun büktel başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. coşkun büktel ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi doğru olmamakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu coşkun büktel nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about coşkun büktel. copyrights of the articles are belong to their authors.