bugün

böcekleri yuvalarında öldüren raid böcek ilacı

son yılların en büyük şerefsizliği.

efendim bu kalleş ilacı kullanmanızın amacı şu: raid'i sıkıyosun yere, bilimum börtü-böcek yürüyerek geçiyo üzerinden, hemen orda gözünüzün önünde ölmüyor; döne dolaşa mecbur yuvasına gidiyor.. o ilacı yöresindeki anne-babasına, varsa karısına-kızına, herkese bulaştırıyor. allah muhafaza o gün amca, dayı, yeğen de misafirliğe geldiyse sülale boyu geberiyo böcekler.

yavrum belki o yuvada minik bebek böcekler var? belki yuvaya şöyle bi bakmaya gelmiş mikroplu olmayan karıncalar var? hayalleri var belki onların? umutları var? yazık günah değil mi?

hayır ben şimdi kendimi onların yerine koyuyorum: babam eve geliyo işten, çok yorulmuş... halinde de bi gariplik... böyle... tövbe yarabbim... bi durgunluk var.

sonra sofraya oturuyoruz yemek yicez.. babam birden pat diye düşüyo. "ulan noluyo koşun su getirin adama. ambulans çağırın!" diyemeden annemde de bi baş dönmesi.. ardından kardeşim.. pat pat düşüyolar. sofraya en son ben geldiğim için hepsinin gözümün önünde ölümünü izliyorum. sonra da ben geberiyorum. ağzımda kan...

yemin ediyorum bi garip oldum lan. olmaz böyle bişey. olamaz.