bugün

memeleri büyük olan kadın kötü sevişir

meme konusunda ayrım yapılmaması taraftarı olan ben, sevişme konusunda aynı umursamazlığı gösteremiyorum. benim gibi memede ayrıma hayır kampanyasının neferleri haklı olarak meme ölçüsünün kişiye göre değişkenlik göstereceğinden ve bu değişimin beğeni ile orantılı olacağını düşünebilirler.

efendim, büyük memeden kasıt, kafam kadar diye tabir ettiğiniz, bunun yanında sarkan memelerdir. bir memenin büyük olup da sarkmaması, ancak estetik ameliyatla mümkündür. meme mıncıklıyorum, yalıyorum diye silikon dişlemek isteyenlere diyecek lazım yok tabi. kendilerini aslında sarkık estetikle kazanılmış güzel memelere bırakabilirler. ama bunun büyük memeli hatunun sevişme esnasında hareket kabiliyetine etki etmeyeceğini bilmeliler.

tüm bu gerçeklere rağmen, sözlük içinde büyük memeli hatun sayısının fazla olduğunu sözlük kamuoyuna bildirmekten hiç gocunmuyorum. o kadar çoklar ki, resmen kendilerini kötü seviştikleri için aşşaalağımı sanıp, kendileri adına faideli yazımı okumadan eksiye abanmışlar. yavrularım, ben bunları sizlerin iyiliği için söylüyorum.

ne demiş atalarımız;

nerede hareket, orada bereket.