bugün

memeleri büyük olan kadın kötü sevişir

evet efendim...

bunca yıllık ve çok sayıdaki kadınla olan sevişmelerimden öğrendiğim bir şey varsa, işte budur. ve bu tespitimi sizlerle paylaşmaktan gocunmuyorum. istiyorum ki, ergen gençler de kadınlar ve sevişme hakkındaki engin bilgi ve deneyimlerimden faydalansınlar, buna göre kendilerine sevişme politikası belirlesinler.

her nekadar büyük memeli kadınlar ilginizi ve hormonlarımızı depreştirse de böyle bir gerçek var. artık kadının memelerinin aşırı büyümesine sebep olan fazla ellenmişlik midir, memenin ağırlığının kadının hareketlerini kısıtlamasından mıdır bilmem, bu oluyor. memesi büyük kadın kötü sevişiyor. hareket etmiyor bir kere. kendini anaçlığa kaptırdığından ve memelerin sadece çocuk emzirmek için olduğunu sandığından mıdır bilmem, inek olmaya çalışıyor ve inek muamelesi görmek istiyor. oysa toprak olacak naçiz vücudumun her milimetresi zevkin farklı seviyelerinde kendini bulmak istiyor. işte ben, ne kadar büyük memeli kadınlar ilgimi çekip malum bölgelerimde kıpırdanmaya sebep olsa da, sevişmek için küçük memeli kadınları tercih ederim.

sözlükte büyük memeli hatun yazarlarımız varsa lütfen bu söylediklerimden alınmasınlar. onlar da çok değerli benim için. ve bana mesaj atmaktan çekinmesinler. kendileri için sürprizlerim olacağını bilsinler.