bugün

dirty dancing

Tek seansta onlarca holivut klişesini birden izlemek isteyenler için kaçırılmayacak fırsat.

Ey senarist(ler),
konu bütünlüğünü tutturamadın(ız), zevzek bir kurgu yarattın(ız)... ulan bari, ver(in) coşkuyu da erotizmin doruklarında salın(ın). Hedef kitleni(zi) genişlet(in), be() user friendly!

dirty dancing gibi gayesi belli bir filmi, denyo klişelere haiz diye eleştirmek de akıl karı değil tabi, o ayrı. mamafih yine de duramıyor bazen ademoğlu. zamanımız değerli zira. kimsenin, kimseye rezil filmler izletmeye hakkı yok! (bunu ileride tagline olarak kullanabiliriz, yakışıklı durdu. hımm. hakikaten ha!)

genç adam onlarca rezil film izlemişti o hafta. yurtta ve yavru vatan kıbrıs'ta "fazlasıyla pohpohlanan lakin aslında rezil olan filmler haftası" mı kutlanıyordu yoğusa? yo yo yo! bu ancak kötü bir şaka olabilirdi. "artık yeter" dedi. "sinemaseverleri kimse yemesin artık kardeşim".

"kimsenin, kimseye rezil filmler izletmeye hakkı yok!" yazdı önündeki mis kokulu bembeyaz sayfaya. rezil filmlerden intikam alacak bir üçlemenin ilk cümlesi buydu. genç adam "şimdilik ilk cümle dursun bakalım şurada, devamını ileride yazarız" diye düşünerek intikamını öteledi. zira diğer yanda hala izlemediği tonlarca şahane film onu bekliyordu.
güncel Önemli Başlıklar