bugün

moderatörler

(#7258197)

--spoiler--
hatta daha önemli bir şey söyleyim mi? gördüğüm bayan yazarlardan tüm sözlükler içerisinde en kötü yazardır.

daha gelir gelmez, dişiliğini vurgulama ihtiyacı hissetmiş. zavallılık olsa gerek bana göre. çoğu entrysinde ''dişi''liğini belli etmek istemiş. yol belli, kız olduğunu belli ederek gizli abazanları yalandırmak ve bundan mutlu olmak. bakın aklıma bir fikir geldi. sadce bir tahmin. bu kızın garanti facede aynanın karşısında telefonu göstererek çekilmiş resmi de vardır. ve bu resmin altın da da bura da nick altına giren yazarların ''yha choq dadlu çıkmşn sheker seni!! şekilli yorumları. ama sadce bir tahmin olmayada bilir.

kendi nick altına haddinden fazla yorum yapmış. belki toplarsan iki sayfa dahi edebilir. sürekli ilgi çekmeyi isteyen bir yapısı var. ve buna bazı götdaş kırıtıklar, şiirler hediye etmiş. lan önce o yazdığınız saçmalıkları silin lan. yazık vallaha. sizlerin tek elle yazdığınız, muhtemelen diğer tek elde malum bölgedeysi o şiierler bir boka yaramaz.

hatta umudu olan bazı dangalaklar onarca yazı yazmış nick altına. kıskanmıyorlar da birbirini ibneler. nasıl bir düşünce yapısıysa o bitti sıra ben de mi diyolar, yoksa razılar mı hallerine bilmem. kendi nick altına olumlu olan yazarlara da kopyalayıp yapıştırıp aynı şeyleri yollamış. diğer ahmaklarda teşekkür etmişler tekrar nick altına yazarak.

amaç belli, yol belli bu yazarın. 3 gündür gözüme takılıyordu sol framede nicki, ama bir yazısı dahi gözüme takılmadan. o zaman anlamıştım durumu az biraz ama bu denli olabileceğini sanmamıştım.

bir aranırlık sezdim bu yazarda. çaresizlik tabi akabinde. inşallah ben yanılıyorumdur. ben yanılıyorsam çünkü, hata etmiş olurum. ama o yanılgıdaysa, ben doğru tahmin ettiysem siz de bunun adının ne olduğunu az biraz tahmin etmişinizdir.
--spoiler--

adamın alenen etmediği küfür, hakaret kalmadığı halde ayakta uyuyabilen arkadaş grubu.