bugün

kelime i şehadet i değiştiren fethullah gülen

önünde direkt yaradan tarafından gönderilmiş olan kutsal bir kitap varken, kuran varken, kalkıp başka başka insanların bu kuranı ve müslümanlığı kendi kafasına göre yorumlayıp, modifiye edip, kafasından uydurduğu eklemelerle ve düzenlemelerle yaşamayı seçen insanlar hiç kusura bakmasınlar ama, dinlerini kendi başlarını yaşamaya korkan kişilerdir.

kendi araştırıp, kendi öğrenip, kendi düşünüp kadar vermek yerine, beynini kullanmak yerine, işine geleni yapar. hop yok muhterem yüce şahıs fonksiyon gülen şöyle dedi, yok bu günah bu doğru dedi böyle yapacağız diye ortaya çıkarlar. neden? çünkü işte böyle olunca hem kendi beyinlerini yormaya gerek kalmaz, hem de eğer yaptıkları bir yanlış varsa günahı çobanlarında olacaktır. bildiğin köylü kurnazlığı işte.

benim dinimi kendim anlayacak kadar beynim var. kendim sorgulayabilirim. gidip birilerinin eteklerini öpmek için bu kadar yarışmaya da gerek yok. bugün eteğini öptüğünüz bu boş adamlar, geçmişten beridir amerika'nın, papanın eteğini öpmektedirler. tek amaçları dış güçlerle bir olup, türkiye cumhuriyeti'ni içten yıkmaya yardımcı olmaktır. içten içe zamanı geldiğinde dini kullanarak çökertmeye hazır hale getirmektir.

buna alet olanların vay haline...
güncel Önemli Başlıklar