bugün

sözlük moderasyonunda büyük rezalet

son 3 saat içerisinde bir zamanda gerçekleşmiş büyük rezalettir. adam kayırma, adam kollama ya da kanka kaçırma ne diyorsanız artık o olayın güzel bir yansımasıdır. ne oldu ne bitti?

öncelikle şu resme bakın: görsel **
dün gece bana böyle bir entry girilmiş. * hemen bir sanyie beklemeden gidip "bir derdim var" butonu ile bunu ve 2 entry'yi daha moderasyona şikayet ettim. moderasyon bu sırada sürekli başlık taşımaktaydı ve online olduklarını bu yüzden biliyordum.

ardından uyudum ve sabah uyandığımda yazı ve yazar hala duruyordu. şaşırdım?! yine de beklemek istedim. öğlen olduğunda benim de sabrım taşmıştı çünkü moderasyon benim entrymi siliyor ancak bana küfür edilen entryleri silmeyip yazarına sahip çıkıyordu!

acilen evden çıkmamı gerektiren bir durum oldu ve bu yazıların resimlerini kaydedip bilgisayarıma sakladım.

şuan eve geldiğimde bakıyorum ki, yazarın entry'si silinmiş (kuran'ı çökerten gerçekler başlığında idi) ve yazar hala "altıncı nesil yazar" olarak yaşamakta.

şimdi

1. bu yazarı koruyan, kollayan ve apartopar entrysini silip de olayların üstünü örtmeye çalışan kim?

2. bu yazara bir yaptırım cidden uygulanmayacak mı?

3. bugün ben çıkıp bir yazarın başlığının altına aynılarını yazarsam cezam ne olacak. (ben örnek vereyim, velet dediğim için 10 gün uzaklaştırma aldım mesela?!)

4. kendinizi tanrı gibi hissetmeyin. sikindirik bir sanal alem yöneticiliğiniz egolarınızı kusmaktan başka bir bokunuza yaramaz.

5. bakalım bu başlık altında moderasyona yalakalık yapacak ilk beş yazar kim ve bakalım bu yazarlar nasıl kollanmaya başlanacak.

hepiniz mide bulandırıyorsunuz, hepiniz.

edit1: herkes hakkını aramayı öğrenecek. bugün burda susmuş olsaydım volkan yolsen denen terbiyesizin anneme ettiği küfürleri bir moderatör silip tarihin karanlık sularına karıştıracaktı. ancak kendisi bugün silik oldu.

edit2: lastottomanmurat denen edepsizin, anneme ettiği küfürü silen moderatör bulunacak! bu kadar net konuşuyorum. hiç kimse bu tip olayların üstünü örtemez, örtmenize izin vermem. bu terbiyesizliği yapan adam bulunacak ve ikisine de cezaları verilecek!
güncel Önemli Başlıklar