bugün

dogma ve boş inanç

dogma ve boş inanç'lardan kastedilen, herhangi bir biçimde islam dini değil bu dini karalayan bazı yobazlar ve gerçekte doğruluğu olmayan şeyleri varmış gibi genç beyinlere zehir niyetine enjekte eden kişilerin kaçak kur'an kurslarında güya öğrettikleri şeylerdir.

biraz açık bir örnek olacak ama erkeklerin abdesti bozulmasın diye organın başını tıkamaktan tutun, bir metre sakal birakmanın marifet olduğuna kadar bir sürü saçma sapan, bilimsel yönden hiç bir doğruluğu olmayan safsatalardır dogma ve boş inanç'lar.

ahmet necdet sezer diyor ki; milletim bilimin ışığında aydınlansın, eleştirsin, yorum yapsın ve her şeyden önemlisi "düşünsün"

düşünmek, bu sitede bulunan bazı kişiler de dahil pek çok insanın yapamadığı bir şey olmuştur bu tür ümmetci tayfalar sayesinde. şeyh hayatı yaşamanın, onların islam adı altında kendi haremlerini kurup, dört kadını kendilerine bağlamalarının hoş karşılanmasını eğer tanrı'nın gönderdiği söylenen bir din destekliyorsa, kimse kusura bakmasın, islam karanlığı emrediyor o zaman.

sizin tanrınız diktatör mü ? kadınları erkek kulları ezsin diye mi yarattı ? israf etmeyin diyen bir tanrı, bu gün arap prenslerinin milyar dolarlarla ifade edilen servetlerine göz mü yumar ? hoş mu karşılar ?

bu tür yobazlar mantık, düşünmek , eleştirmek gibi kavramlardan bihaber oldukları için her şeye "tövbe haşaa" mantığıyla yaklaşırlar ve tabiri yerindeyse yapılan bazı yorumları g.tlerinden anlarlar.

aslında islam'a en fazla zarar veren de gene bu dinci tayfadır. onlar yüzünden bu din batı dünyasınca yanlış tanınıyor. hepimizi inanmayanları öldürmeye programlanmış caniler olarak görüyorlar.

biz yüce allah'ı her şeyin olabildiği en güzel şeylerin birleştiği doruk nokta olarak tasvir ediyoruz, hatasız, en güzel, en mükemmel....

ama siz yobazların, bu güzelliği bozmanıza hakkı yok, sizin inandıklarınız bu düzenin akorunu bozan şeyler. siz eleştiren herkesi "dinsiz" olarak gördüğünüz sürece islam'da ne hoşgörü kalır, ne de başka güzel bir şey.

bunlar üzücü şeyler, en kötüsü de atatürk gibi bir deha bu ülkeyi bu zavallılar atıp tutsun diye kurtarmadı, hiç mi vicdanınız yok ?

ben anlayamıyorum sizi...........
güncel Önemli Başlıklar