bugün

saklambaç oynarken evine saklanan piç arkadaş

evet ilk olarak moderatör arkadaşlara ayıp olmaması adına tanımımızı yapalım. ufakken oynanan saklambaç oyununda, evine gidip saklanan ve diğer oyuncuları çok iyi saklanmış diye uyutan piç kurusudur.

salih diye bi arkadaş vardı severdik kendisini. mazbut bir aile çocuğu fakat bir o kadarda beleşçi itin tekiydi. oynadığımız saklambaçlarda ebe olduğum birgün 8 kişiyi söbeledikten sonra, bu salih piçini aramaya kalmıştı iş.
çok zor bulunuyor, bazen ise hiç bulunamıyordu. o yokken aramızda yaptığımız
kritiklerde bu ibne evladının cin olmasından şüpheleniyorduk. görülüp kayboluyor çünkü çocuk aklı işte.

her neyse devam edelim bir gün ebe olmuşum gözleri yumdum saydım herkesi buldum, geriye bu salih godoşu kalmıştı her zamanki gibi. bıktım bu ibne evladından aramayacaktım, dövecektik ibneyi cin sandığımız için herkes pusuya yatmış bekliyordu, bunun çıkmasını. fakat asla çıkmadı piç.

2 saate yakın bekledik bunu. ortalarda gözükmeyince korktuk, ailesine haber vermek adına 5 kişi beraber evlerine çıkmaya karar verdik.
fakat nasıl yusuf yusuf, herkeste göt korkusu var. bunun cin olduğundan şüpheleniyoruz çünkü. merdivenlerde bizi satırla kesmesinden korkuyoruz.

sonra korkarak canavar mı aslan mı belli olmayan bir yaratığın ağzının içinde duran zilin düğmesine bastım. tak tuk sesler geliyordu şak diye kapı açıldı.

hemen lafa atıldım melek teyze salih yok kayboldu bulamıyoruz dedim. salih evde akşam ezanından beri oğlum dedi. tam o esnada elinde salatalık altında şort ve dizine kadar çektiği çorapları ile salih piçi annesinin arkasından konsolos köpeği gibi sırıtınca bizde jeton düştü. ve salih orda bize ulan amma salaksınız dedi. işini bitirip, zorla mı koynuma aldım diyen nuri alço kahkahası atarak, ben ders yapcam siz de gidin cin çarpar diye taşak geçti.
amına koyayım bu adam hep bizi uyutup saklambaçta evine gidiyormuş. kafamızdan aşşağı kaynar sular dökülmüştü. aylardır nasıl bir komploya kurban gittiğimizin farkına varmıştık. iyi geceler melek teyze diyerek oradan ayrılarak, bir daha bu salih orospu çocuğunu asla hiç bir oyunda oynatmamaya karar verdik
güncel Önemli Başlıklar