bugün

aşık olunan erkeği etkileme yöntemleri

boyunuz kısaysa topuklu giyinin. hatta uzunsa da topuklu giyinin. sakın anaokulu çocukları gibi boktan converse lerle paspal paspal dolaşmayın.

şişkoysanız siyah giyinin.balıketiyseniz de siyah giyinin daha ince uzun ve karizma görünürsünüz. ama zayıfsanız sürekli beyaz giyinin. daha bi zengin gösterir malzemeyi.

göğüsleriniz küçükse dolgulu sütyen giyin. orta boysa da dolgulu sütyen giyin. büyükse de sakın sütyensiz dolaşmayın.(büyük ihtimalle folloştur)

beliniz kalınsa korse takın. sakın manda gibi karşısına çıkmayın. belinizi ince gösterirseniz kalçanız da güzel görünür.

saçınızı sürekli tarayın ve sakın makyajsız dolaşmayın ama hafif bi makyaj yapın.. ama sakın abartmayın erkekler konsomatris gibi dolaşan kızlara kaşar der.

sakın ve sakın erkek kankalarınızla aptal gibi ortalıkta dolaşmayın.hatta mümkünse erkek kankalarınız olmasın. bir kilo da küfür yersiniz.(sevgilisi varmış orospunun ) erkek kankalarınızı sevgiliniz zanneder ve başını belaya sokmamak için ilgisi varsa bile bulaşmaz. çünkü bu ülkede hala namus için adam öldürülüyor.