bugün

ırkçı kürt ve ırkçı türk arasındaki farklar

birisi Türk'ün vatanında yaşar ve ırkçılık yapar.

Diğeri kendi vatanında yaşar ve vatanınından Kopartılmaya çalışılınan sözde kürdistancılara karşı ırkçılık refleksi geliştirir.

Birisi en aşağı 2000 yıllık kesintisiz bağımsızlık hayatıyla bağımsız kalabildiğini ve bağımsız olduğunda Egemenlikleri altındakilere optimal (felaket uykum var türkçe kullanacak sözcüğü bulamadım yerine kusura kalmayın) düzeyde hak ve hukuku ve özgürlük tanıdığını kanıtlamıştır.

Diğeri, Bugün Musulda kerkükte Türk Bölgelerinde bombalar patlatıp her gün yüze yakın Türk'ü katletmektedir.
Ha tabi bir de ülke içerisinde katlettikleri 30küsür bin kişi var. Devlet kurup bağımsız olamayacakları ve egemenlikleri altındaki halklara da iyi davranmayacakları aşikardır.

Kürt, Kürt diye birbirine kenetlenmiş bir millet olmamasına rağmen ırkçılık yapar

Türk net bilinen 2000 küsür yıllık tarihinde Granit bir kütle hakine gelmiş bir milletin ırkçılığını yapar.

Türk Kürtlere göre zaman içerisinde diğer soylarla karışmasına rağmen Türklüğünü kaybetmemişken, Kürt diye bir soyun olmaması Kürtlüğün Fars, Ermeni, peştun zart zurt soylarıyla karman çorman yapıda olması nedeniyle birisi bir ırkın ırkçılığını yapar diğeri mesmelez bir soyun ırkçılığını yapar.

Türk ırkçısı belki amerika gibi güçlerin piyonluğunu yapabilir lakin bu bilinçsizce yapılan bir piyonluktur ve buna ayıldığında Amerikaya sırtını döner

Kürt ırkçısı güle oynaya amerikanın köpekliğini yapar bundan hiç gocunmaz, Tut dese tutar, otur dese oturur.

vs vs.
güncel Önemli Başlıklar