bugün

ille de heaven

tahmini olarak 10 gün önce "sarılık" teşhisiyle hastaneye yatırılan, tam iyileşti derken karaciğer yetmezliği tespit edilen, florence nightingale'de karaciğer nakli yapılan, ilk 3 gün iyiye giden fakat 7 temmuz itibarı ile hem karaciğer hem de böbrekleri iflas eden, sonrasında 8 temmuz tarihinde bizleri bırakıp giden, 3o lu yaşların başında olan, evli, müthiş eğlenceli, asla kırıcı olamayan, dobra, çalışkan ve arkadaş canlısı biriydi. adı selda idi.
kardeşim dediği günden beri ablamdı.
kendisi hakkında girilen bu kadar entryi görse gülme krizi geçirirdi demiş bir arkadaşımız. haklı. inanın bu kadar entryi görse, "çıldırdınız mı lan siz" der, krize girerdi.
bir zirve sonrası, 8 kişiyi fincan kadar bir arabaya sığdırıp evine götürüp kahve ikram etmişti. o kahvenin hatırı bende 40 yıldan çok fazla. sonrasında bir istanbul ziyaretimde, evlerinde ağırlanışım, sabah saatlerine kadar süren muhabbetimiz..
keşke daha fazla telefonlaşıp, daha fazla görebilseydim can ablam. mekanın ille de cennet olsun.
sana kırgın olduğum aklından geçmiş ölmeden evvel. değildim abla. sana kırgın değildim. ben sana helal ediyorum belki de olmayan hakkımı, ama sen de bana helal et.
gelmeyişimin sebebi başkaydı, sana olan kırgınlığım değil.. kırgın da değildim..
bu saatte uyuyamadım.. ama sen rahat uyu.. alışırım yokluğuna umarım.. kimlere alışmadık ki?
ama sen farklıydın..
giderken acıtıp gittin çok fena. içim acıyor hala.. ağlamıyorum, resmen kanıyorum arkandan. seni seviyorum selda abla.
Allah mekanını ille de cennet eylesin..
güncel Önemli Başlıklar