bugün

sikişmek

hunharca sevişmektir, efendime söyleyeyim dünya görmemiş dangalakların "yok böyle bi iğrençlik yea" dedikleri şeydir; frijitsiniz olum hepiniz. pipiniz kukulaşmış, kukunuz vajinüsmüslaşmış.

hangi kadın/erkek eşiyle/sevgilisiyle 30-40 yıl boyunca "ah bebeğim muhteşem göğüslerin var!" diyerekten, yavaş yavaş, ön sevişmeyi uzun tutarak romantikçe sevişmiştir? düşünün. bu adamlar gençliklerini porno izleyerek heba etmişler, "fuck me hard" diye bağırmayan kadınla doyar mı bu adam? veyahut, azgın kadın "seni seviyorum bi tanem"le yerinde durur mu?

ince meseledir, ön sevişmesiz hunharca vuruşmaktır. nadiren yapılması faydalıdır lakin boku çıkarsa ilişkiyi kirletir, küfrettiğinizde "sok aşkım" diyen bir tiple karşı karşıya kalabilirsiniz. ha tamam senin pipin kalkmıyor, kalksa da "ben zikmem sevişirim" diyor; o zaman başkasının zikmesi ihtimalini de göz önünde bulundur. daha ben görmedim "ne olursa olsun severim ben adamımı, pipisi kalkmasa da olur" diyen kadın. gider verir rocco'ya, oturursun sen de delikli taburende.
güncel Önemli Başlıklar