bugün

dünya kardeşlik birliği mevlana yüce vakfı

kolpanın önde gidenidir para söğüşü yapılıyor.

mevlana nın adı kullanarak kolpacılık yapılıyor.

geçen ayların birinde gayet hoş giyimli, kibar bir hanfendi fikirlerini empoze ediyor bende ayıp olmasın diye hee diyip geçiyordum. derken bu hanfendi tava geldiğim zannına kapılıp bizim her ilçede şubelerimiz var sizin evin yakınlarında da mevcuttur isterseniz sizi burada çalışan arkadaşımla tanıştırayım dedi. peki dedik. ve ertesi gün o arkadaşını da alıp geldi oturduk bu bizi yalnız bıraktı.

kadın arkadaşım zaten size mevzuyu anlatmıştır diyerek fazla derine dalmadan üyeliğe getirdi mevzuyu. o güne kadar fasikülleri de okumuş gülmekten ölmüştüm.

ama bu kadının tavırlarıyla işin rengi değişiyordu kadın bir an önce üyelik formunu doldurmamı istiyor, hafiften frikikler veriyordu ve bakışlarıyla resmen baştan çıkarmaya çalışıyordu. aldım elime formu ve en altta şu yazılıydı:
................. ödemeyi kabul ediyorum.

o nokta noktalar sikmişti mevzuyu işte. dedim şimdi hazır değilim buna. benden ümidi kesmiş olmanın siniriyle arkadaşına gidelim dedi. gittiler telefon numaramı almıştı ama ertesi gün arayip fikrimi sordu ve kadıköy boğa heykelinin orda beklediğini söyledi kahve içermişiz. altında da son model cip var ve bu kişi ingilizce öğretmeni olduğunu söylüyor.

gitmedim. o nokta noktaların ise kaç garibana giydirildiğini merak eder dururum.

toplantılarında ise mevlana dan vahiy geldiğini söylüyorlarmış.
güncel Önemli Başlıklar