bugün

bir arkadaşa yapılabilecek en pis şaka

worldgaypeople.com mu ne öyle bir site bulmuştuk bi aralar lise 1'de.. bütün dünyadaki gaylerin buluşma ve kısmetse yiyişme noktası olmak gibi ulvi bir misyonu vardı sitenin.. hah işte o sitede arkadaşın adına account açmak da bu şakalardan sayılabilir..

bi de yaşın verdiği piçlikle herifin cep telefonu numarasından açık adresine her bi sikimi koyduk profiline.. bir de üstüne üstlük sitenin türkiye ayağının bir topic başlığına ''siz 'yok ben gayim yok ben anlaşılmadım yok seks tabusu yıktım' felan diye geziniyorsunuz ama hepiniz gay değil ibnesiniz olm..'' yazdık..

oğlum adamı gece 1'de 2'de gayler arayıp ''seni sikicez lan'' diyorlardı.. herif de kendini inandıramıyor diyor ki siz arıyosunuz beni geceleri sesinizi değiştirip.. artık panikledik gerçeği söylüyoruz adama ''lan gayler arıyor seni'' diyoruz inanmıyor.. valla sıkıştıracaklardı çocuğu.. annesi annemizi falan aramıştı ''geceleri aramasın çocuğunuz'' diye ahaha.. gayler arıyo..

tabi sonra bu şakanın mimarlarından biri olarak beni gören mağdur, öcünü fena aldı.. yonja ilk çıktığında benden habersiz adıma açmış bir account, en sevdiğim diziler bölümüne şehnaz tango, aynalı tahir falan yazmış, bir de gay fan club açmış adıma.. 127 üyeye ulaşmıştım lan en son.. baya gurur verici bir şey bence..

edit: öff vardı bu başlık daha önceden, ben açmıştım.. türkçe karakter faslına kurban gitmiş.. kör gözün parmağına bir tanım bundan dolayı yok.. yönlendirme talebi ilettim moderasyona, bakıcaz artık.. belli de olmaz..
güncel Önemli Başlıklar