bugün

tügvalıların suriye ye gönderilmesi

askerden götüm götüm kaçıp bu sözlük gibi ortamlarda vatan kurtaranlarla beraber gönderilirlerse daha bir yerinde olacaktır. teskereye falan karşı değilim siyasilerin kişisel hırsları/şovları uğruna olmayacak ise sınır ötesi operasyonlar şarttır. çünkü sınırlarımızın güneyi cadı kazanı gibi. önünü kesmez isen dağdan aşağı yuvarlanan kar topu misali aşağı inerken çığa dönüşür..

ama bu g.tümde kıl çıktı, düz taban var bende, okuyorum ben yaeaeaea, ameliyatlıyım ben gibi 1500 tane bahane uydurup vatani görevden kaçıp sonra burada millete vatan millet sakarya dersi veren ve başkalarının çocukları üzerinden kahramanlık destanları yazan ibişleri de göndersinler. iktidar partisinin ve yancısının milletvekillerinin çocuklarını, akrabalarını da göndersinler.

lavuğun teki bir süre önce kalkmış bana burada vatan haini yazıyor. mesaj attım konuşturmak için güzel güzel yazdım. muhabbet ilerledi istediğim yere geldi sonunda. bana sırf siyasi görüşümüz aynı değil diye sırf bu ilk paragraftaki gibi şeyler yazıyorum diye vatan haini iması yapan gevşek 28 yaşına gelmiş ve hala askerden kaçıyor. lan biz 1.5 sene ne ızdıraplar çektik ne zorluklar çektik stresten kanser oluyorduk oralarda. 25 kiloya yakın kilo kaybettik kemiklerimiz sayılıyordu neredeyse. biz kalkıp "heee tabi sınır ötesine gitsinler aga biz yaptık onlarda yapacak" demiyor iken size ne oluyor ? daha nizamiyenin ne olduğunu bilmezsiniz intikal nedir bilmezsiniz kalkar milletin evladı üzerinden vatanseverlik kasarsınız. sevmiyorum böyle tipleri arkadaş tespit edilip bunlar en ön safta gönderilsin.