bugün

sedat peker

hassas konuları anlatmış ....

nevzat tarhanın ergenekon davasındaki tanıklığından dolayı üzerindeki fetöcü şüphesinden kurtulmak için 15 Temmuz hain darbe kalkışmasından sonra verdiği beyanatlara bakarsanız darbe gecesi iki bin sadatçıyla beraber sokaktaydık diyor.

Bir taraftan kendini aklarken diğer taraftan da kendisini yamaladığı sadatın reklamını yapıyor. Bütün ülke sokaktaydı, darbeye tüm halkımız karşı geldi. Allah aşkına siz hiç duydunuz mu biz şu yapıyla beraber sokaktaydık diyen kimseyi?

Ve tabii nevzat tarhanın bu yeni yapının içine dahil olduktan sonra var olan zenginleşmesini de gözden kaçırmamak gerekir. Tekrar söylüyorum, nevzat tarhan psikolojik harp uzmanıdır ve sadatın gayri yasal tüm işlerinin bir parçasıdır. Asla masum değildir.

Suriye’de varsınız. Şanlı askerlerimiz, polislerimiz mücadele veriyor. Onlar sadece maaş alıyor, şehit oluyorlar, siz tüm gelir kaynaklarını çalıyorsunuz. Libya’da varsınız, yine aynısı. 22 küsür ülkeye eğitim verdiğinizi söylemişsiniz. Yetkiliniz bu ülkelerin isimlerini vermedi. Biz hepimiz biliyoruz ki sizin en büyük özelliğiniz radikal islami terör örgütlerini eğitmeniz. Ayrıca akit yazarı Sabri Balaman sizin içinizden biri. Benim de değer verdiğim biri. Kendisiyle görüşmelerimizin HTS kayıtları da ortadadır.

https://twitter.com/sedat...tatus/1448692512911151114
güncel Önemli Başlıklar