bugün

24 mayıs 2021 süleyman soylu habertürk canlı yayın

merdan yanardag'a tesekkur ediyorum.
kübra par normal zamanda esip gülüyorsun karsinda bakan gorunce mi nutkun tutuldu? yapacagin moderatorluge s.cayim. baska turlu duygularimi anlatamayacagim yani kusura bakma o yuzden moderatorlugune s.cayim dedim normalde bu tur ifadelerden hic hoslanmam. masaniza bir calar saat konulsaydi oda sureyi hatirlatma hakkinda ayni islevi gorurdu. sizi beğenirdim ama daha da hic bir programınızı izlemem.
suleyman soylu kamuoyunu rahatsiz etse bile isinize gelmeyen tum suclamalar için buna mi inanıyorsunuz diye top çeviriyorsunuz. sormak isterim bir haftadir 2 kanalda saatler suren canli yayında ne isiniz var? madem inanmıyorsunuz ve madem cevaplamaya degmez. o halde neden kendinizi kanaldan kanala atiyorsunuz amaciniz nedir?
demogojiniz mide bulandirici ve halk artik yemiyor bunlari. hic cikmasaydiniz bu yayina daha iyiydi. 90larda ne yaptiginizdan kime ne?
son olarak ilk yayinda kadin ic camasiri mubabbeti yaptiniz bu yayinda da cocuk pornosu dediniz. bilinç altinizla ilgilenmiyorum ama size binlerce yillik koklu bir birikimin uzerine insa edilmis turkiye cumhuriyetinin ic isleri bakani oldugunuzu hatirlatmak isterim.
ek bilgi: turkiye de adli kolluk kuvveti diye bir uygulama yok
ek soru: siz istifa edince hukumet dusmez. elimde sedat peker e dair belgeler var diyorsunuz. sormak isterim bugune kadar neredeydiniz ve hala neyi bekliyorsunuz? lehinizde propaganda yapan kisilerin suclari dosyalara hapsedilebilir, gormezden gelinebilir, kirli çamaşırların ortaya dokulmesi icin sizinle sp.nin arasinin bozulmasi mi gerekiyordu? buradan bunu mu anlamaliyiz?
ek yorum: basi sıkışan bu turkiye nin meselesidir buyuk oyunu gormuyorsunuz mubabbeti yapiyor. midemiz bulandi artik su les taktikten.
edit: bir eklemede ismail saymazla ilgili yapmak isterim. uluslararasi af orgutunun verilerinden bahsederken guzel bir soru sordunuz. gezi parkında ölenlere degindiniz. oto kontrolünüzu saglasaydiniz ne sormak istediginiz daha anlasilir olabilirdi. polisin orantisiz siddeti de iskence sucu sayilmaz mi? demeye çalıştınız ama sadece çalıştınız diyemediniz. anlik reflekslerinizde kendinizi ifade yeteneğinizi gelistirmelisiniz. yine de durusunuzu bozmadiginiz icin bir izleyici olarak tesekkur ederim.