bugün

filistin bayrağı ile yürüyen vatan hainleri

yazılmış ama tekrar yazmakta beis yok ; ermeni soykırımını tanıyan, tarihimiz boyunca bize hep düşman gözü ile bakan, fırsatını her bulduklarında arkamızdan iş çevirenlerin bayrağının taşınmasıdır. sadece filistinliler değil hiçbir insan zulüm görmesin esaret görmesin katledilmesin. ancak bu bizim milletin halleri hal değil onuda yazmaz isek kendi zekamıza kendi vicdanımıza kendi ahlakımıza ihanet etmiş oluruz..

yıllardır burada anlatmaya çalıştık ama aramızdaki arap aşığı tipler belki kafalarına yeterli oksijen gitmediği için anlayamıyorlar bir türlü. arabın iyisi olmaz. nasıl ki yahudiden dost olmaz ise arabında iyisi olmaz. peygamberimizden sonraki kısa bir zaman diliminden sonra araplar özlerine döndüler. bu adamlar bile birbirlerini sevmez ve her fırsatta boğar iken üstelik de türk olan bizlere düşman gözü ile bakarlarken bizdeki bu arap ve filistin sevdası nereden peydah oluyor anlamak mümkün değil.

kendi vatandaşlarımız kendi soydaşlarımız dünyanın her yerinde zulme uğruyor, katlediliyor. bizim derdimiz ise aman suriye zarar görmesin ama filistinliler iyi olsun aman katarlılar daha da zenginleşsin. şu ümmetçiliği bir kenara bırakmaz isek başımıza gelen bunca şeyden sonra "dış güşler oyunlar oynuyor yaeaea" diye kaba tabir ile masturbasyon yapar otururuz oturduğumuz yerde. bir kurtulalım artık şu orta doğudan arkadaşım. tamam belki ülkeyi kaldırıp bu coğrafyadan götüremeyiz ama en azından kafa olarak şu orta doğulu kafasından çıkalım artık.
güncel Önemli Başlıklar