bugün

ağır vergilerle halkını soyan hırsız şerefsiz piç

ülkesindeki her şeyin fiyatı 2'ye 3'e katlanan, halkının alım gücü son yıllarda gözle görülür bir şekilde düşen, uygulamaya koyduğu ağır vergilerle düşük gelirli vatandaşının cebinde kalan son meteliğe de göz diken, ama buna rağmen kendisi saraylarda lüks içinde yaşayan, yakınlarını, yandaşlarını kayırıp onların da saltanat sürmesini sağlayan şerefsiz, orospu çocuğu, hırsız piçtir.

evet, kolombiya başkanı Ivan Duque'den bahsediyorum.

bu soysuz hırsız, en son hastaneleri ücretli yapıp, “Sürdürülebilir Dayanışma Yasası” adı altında asgari ücretli vatandaşların maaşlarının yüzde 20'sini ellerinden almış, halk da bu duruma "Fakire ekmek yoksa zengine de huzur yok" diyerek isyan etmiş, meydanlara inmiş.

bu kansız hırsız köpek şimdi koltuğunu kaybetmemek için polise halkı vur emri vermiş.

kolombiya'daki olaylarda şu ana kadar 10'u çocuk 100'den fazla insan katledilmiş. kolombiya halkı (bkz: sos colombia nos estan matando) yani; "kolombiya imdat, bizi öldürüyorlar" sloganıyla sesini duyurmaya çalışıyor.
görsel

inşallah halkını soyan, devleti babasının çiftliği sanan, halkını katleden bu hırsız şerefsizin bedenini bogota özgürlük meydanında lime lime ederler...
güncel Önemli Başlıklar