bugün

mp3

spotify, tidal vb platformlar tarafından sömürge devam etse de, asla tahtından indirilmeyecektir.

çünkü mp3, ulaşılmazlara ulaştıran tek ses formatıdır. ücretsiz ve kolay bir şekilde edinilmesini bir kenara bırakalım, sayısız platform, uygulama tarafından da desteklenir.

ben tidal kullanıyorum mesela. mp3'ü mumla aradım desem, sanırım yanlış olmaz. çünkü bu sıçtığımın tidal'ın da, dinlediğim remixlerin %80'i yok. sadece tidal için geçerli değil bu. spotify, deezer falan da aynı bok. para sömürgeliğine devam etmektedirler. ki tidal haricinde, hemen hemen tüm stream servisleri, mp3'ün üst segmentini çalmaktadılar. yani şuan da bir çok kişi, mp3'e para vermektedir. spotify'ın da 18tl'lik devasa fiyatını da göz önünde bulundurursak, kesinlikle uzak durulmalı, mp3 tercih edilmelidir. ne demiştik en son, mp3 ulaşılmazlara uraştırır demiştik. üstelik mp3 edinme işlemi, çok kolay ve zahmetsiz bir iş.

ayrıca edindikten sonra da, siz silmedikten sonra da asla cihazınızın depolama alanından silinmeyecektir. internet bağlantısı gerektirmez, tak diye de açılır.

sağlam kaynaklardan edinirseniz, mp3'ün en üst segmentini elde etmiş olursunuz. siz gidip de abuk subuk dönüştürücülerden 192kbps mp3 edinirseniz, bunun sonucunda da mp3 boktan bir kaliteye sahip derseniz, sizin becerinizi ve zihniyetinizi s*kmekten asla çekinmeyeceğimi bilmenizi isterim. kaynağınız sağlam olsun, mp3'ten beklediğiniz verimin 2 kat fazlasını alabilirsiniz.

görsel

baksanıza lan şuna! asaletini görüyorsunuz değil mi? bu şarkı şuan da, hiç bir s*ktiğimin stream servisinde yok. olmayışından elbette stream servislerini sorumlu tutmuyorum, sonuçta bu iş sanatçıyla alâkalı. ben sadece, mp3 ulaşılmazlara uğraştırır diyorum.

seni çok seviyorum mp3! asla vazgeçmeyeceğim senden.
güncel Önemli Başlıklar