bugün

ayıplı rüya görmek

en son askerde yaşadığım sıradışı, ama bir o kadar da normal olan durum.

efendim zaten askerliğin ilk günlerinde, yoğun psikolojik baskının verdiği ani hormon değişimi sayesinde, insanın libidoları ve sperm üretim seviyesi o an 200 katına çıkıyor. fakat işin tuhaf tarafı şudur ki, ilk hafta hissetmiyorsunuz. psikolojik olarak o kadar bıkkın, o kadar çaresiz hissediyorsunuz ki, o sıralar zaten boşalmak cidden içinizden gelmiyor.

içinizden gelmiyor falan dedik, ama boşalmayalı tam 1 hafta geçmiş. testisleriniz de artık yoğun üretim yapa yapa spermle dolup patlamak üzere iken, vücudunuzun bulmuş olduğu 2. çözüm, 'rüyalanmak' ile testislerdeki spermleri atmak oluyor.

çok zor değil, gerçekten. zaten spermle dolan testisiniz patlamak üzereyken, rüyanızda o an bir kadının memesini ellemenize yaklaşmanız dahi kamyonu devirmeye yetmektedir.

ondan sonra sabahın 6'sında koğuş khaaaaalkk! sesi ile apar topar uyanıp donunuzda ki menileri mi temizleyeceksiniz, yoksa kamufilajınızı giyip biran önce traş mı olacaksınız, tamamen sizin kabiliyetinize ve seriliğinize kalmış bişi.

rüyalanmanın tadı bir ayrıdır ama ya. beyniniz o an gördüğünüz rüyayı gerçekmiş gibi algıladığı için, rüyada yaşadığınız tüm zevki bedeninizde de hissedersiniz. rüyalanma da bu sebeple olmaktadır.

kaçmayın, elinizden geldiğince rüyalanmaya çalışın.
güncel Önemli Başlıklar