bugün

iğne yaptığı kadına whatsapptan yazan erkek

amma uzattınız arkadaş. aba sen de avukat mısın ne y*rraksın gece gece amma boş zırvalama yapmışsın.

ulan alt tarafı bir tanışma mesajı hepsi bu! yok cinsel suç, yok kvk, yok anan, yok y*rrak kürek. çok abarttınız. karının numarasını dosyalardan habersiz edinmek ne kadar etik bilinmez ama, insanlar birbirlerine bu şekilde tanışma mesajı atabilirler arkadaşlar. ve bunu sadece bir erkek yapmıyor, tanışmak isteyen herhangi bir karı da yapıyor. (yaşadım oradan biliyorum a*ınakoyduklarım a*cıkları rol yapmayı kesin artık) insanlar birbirleriyle tanışabilirler, bu çok normal bişi. olmuyorsa da birdaha bana mesaj atma diyebilirdi. anlamayıp daha fazla rahatsız etmeye mi çalıştı? o zaman engelleyebilirdi. neyin laga lugası, neyin am karakter sergilemesi bu şimdi?

burada ki tek amaç ilgi o*ospuluğundan başka hiçbirşey değildir. ve inanın, aklı başında, eli s*kinde olmayan insanlar bu a*cığa beklediği ilgiyi göstermediği için şuan karı bu halde. tüm ilgileri üzerine çekebilmek için, başvurduğu tek yol tanışmak isteyen bir erkeğin üzerinden a*cığını kullanarak prim yapmak. başarmış da. zira 2021'in sosyal medyası, mazallah karı bekçisi gibi. pusuda yatıp karılarla ilgili herhangi bir absürd şeyler oldu mu anında ifşa edip popüleritesini arttırıyor.

ha erkekte hiç mi suç yok derseniz, elbette var. be a*ınakoduğumun eli s*kinde embesil pezevengi. 250 gram deliği sidiğinle karışıp, kıllarının da o sidiği vakumlayan bir a*cığa sahip olan karıya böyle mesajlar atmaya nasıl tenezül edebilirsin? ulan senin s*kinin bir şerefi yok mu? kendi kendinin başını yaktın, çek cezanı s*kindirik andaval.

oh bee, valla içimi döktüm. bu betelara inat çok yaşayın güçlü erkekler!

ha bu arada, otu boku kız kardeşe, anaya, anneanneye bağlayanlar, sizin de beyninizi s*keyim. neyse ki annemin ve kız kardeşimin zekâsı bu tip şeyleri yapacak kadar vasat değil. böyle bir şeyler yaşadıklarında, eminim ki ağzının payını bildirip güzel bir şekilde postalayacaklardır. bu salak gibi karılıklarını kullanıp ünlü olmaya çalışmazlar, emin olabilirsiniz. haydi şimdi s*ktirip gidin.