bugün

zonguldak ta oğlunu kurban etmeye çalışan baba

görsel

allah yolunda, 16 yaşında ki oğlunu bildiğin kurban bayramından hallice kurban etmeye çalışan baba, neyse ki kafayı gövdeden ayıramayıp çocuğun ensesine ıska yaparak gerçekleştirememiş. işin tuhaf tarafı ise, çocuğun da bunu onaylaması. ya kardeşim, bak cidden ben bir gün fıttırırsam net diyorum bu ülkenin cahil toplumu yüzünden fıttırırım.

ama insanları da bir yandan suçlayamıyorum, çünkü yıllardır din denen saçma sapan inanışlarla büyük bir şekilde kandırıldılar, ve devam ediyorlar.

tuhaf gördüğüm bir tuhaf konu ise, bu herif müslüman olmasına rağmen, erkek çocukları kurban edilmesin diye sözde tanrı olan allah'ın gökten koyun kuzu indirmesini bilmeyip, nasıl böyle bir işe kalkıştığı? senin zihniyetinle kardeşim. haydi hepimiz el ele tutuşup kurban bayramında çocukların kafalarını gövdelerinden ayıralım. bayramlarda allahu ekber deyip koyunların, kuzuların kafalarını gövdelerinden ayırıp hayvan katliamı yapmak az geldi anlaşılan.

yok yok, bu toplumun acilen araştırmayı, bilgi sahibi olmayı, sorgulamayı ve eleştirmeyi öğrenmesi gerekiyor. yoksa daha çook can alınır, b*ku b*kuna kan akıtılır.

sabah sabah ruh sağlığımı bozdunuz!
güncel Önemli Başlıklar