bugün

magicovento

12. Nesil yazardır.

Evet, ırkçıdır. Ama şöyle ırkçıdır, Kendi ırkına düşkündür. Türklere rağmen türklüğü ve türkçülüğü sevmektedir.. Irkçılık yapmayayım ayağına, başka ırkların totosunu yalayan ılık türklere de iğrenerek bakmaktadır. Asla duygusal ve romantik bir bakış açısı yoktur. Bütün olaylara realist bir şekilde bakar. Ulusal dayanışmanın çok önemli bir olgu olduğunu ve türklerin de bir an önce bu dayanışmadan nasibini almasını gerektiğini düşünür..

Siyasal islamcılar gibi siyonist ve amerikan totosu yalayacağına, cihangir solcuları gibi pkk'ya sonsuz biat duyacağına, kendini askerinin postalına önem verir.. Zaten militarist bir görüşü vardır.. Türk ordusuna hayrandır.

Faşo mudur? Değildir. Faşizmin radikal sağ olduğunu bilir ve bu ideolojiden pek hoşlanmaz. Fakat faşizmin birkaç ilkesini mantıklı bulmaktadır. Onun dışında faşizme ilgisi yoktur.. Nasyonal sosyalizme de.. Bana ne lan elin italyanının, almanının ideolojilerinden.. Mis gibi kemalizm varken, bunlara niye ihtiyacım olsun??

Ayrıca ben kendime hiç ulusalcı demedim.. Bu kavram benim için hafif kalıyor.. Ben türk milliyetçisi bir atatürkçüyüm. Bundan da çok memnunum. Milliyetçilikle ilgili zibilyon tane şey okudum ve ona göre tercih ettim bu ideolojiyi..

Ek olarak, solculardan, siyasal islamcılardan ve kürtçülerden zerre hazzetmiyorum.. Onlar da benden hazzetmezler.. Zaten bunu yakın zamanda gördük.. Bayağı canlarını yakmışım..

Hakkımda olumlu entari giren yazarlara da teşekkür ederim.

Edit: bu entari çaylaklıkta girilmiştir.
güncel Önemli Başlıklar