bugün

geceye gerçek bir atatürkçü bırak

görsel
görsel
görsel
görsel

Bu geçici dünyada çok az insan olmuştur ki, aklından geçenleri anında dile dökecek kadar mert, cesur olsun gençler.

işte fotoğraflarını gördüğünüz bu büyük bozkurtta, Atatürkçü maskeli şerefsiz Atatürk düşmanlarının bozkurtları sevmediğinden siz genç kardeşlerimize sıradan basit biri olarak anlatıp lanse ettiği, sizlere kötülediği bu büyük bozkurtta, belki de ölmeden önce bu hayatta görebileceğiniz tek aklından geçeni anında dile dökecek kadar mert, yiğit, cesur bir gerçek Atatürkçüdür.

Öyle ki bilenler bilir gençler, yaşlı bozkurt Alaattin Çakıcı abiniz 2006'dan beri cezaevindeydi.

Cezaevinde yattığı süre boyunca kendisine verilen cezalar arasında bir yıla yakın bir ceza vardı ki, o da Recep Tayyip Erdoğan'a hakarettendi.

Hiçbir zaman sevmediğini seviyormuş gibi yapmadı, hiçbir zaman olmadığı biri gibi davranmadı...

Devleti için yaptığı fedakarlıkları kimse dile getiremez de, kendisinin devletinin çıkarlarını her şeyden üstün tuttuğu yakın çevresince çok iyi bilinir bu yaşlı bozkurt Atatürkçünün gençler.

Pekaka'lı Kürt faşisti orrrossspu çocuklarına da, dehaşkahpece'li alevi mezhepçisi orrrrooossspu çocuklarına da, şerefsiz fetö'cü orrrrospu çocuklarına da hayatı, ömrü boyunca tepkisini anında koydu.

Kendisini yargılamaya kalkan orrrosssspu çocuğu terör örgütü fetö'ye üye hakime verdiği ayarı bilmeyenler alsın da Alaattin Çakıcı gibi gerçek bir Atatürkçünün nasıl kimsenin karşısında boyun eğmediğini görsün, olayları biraz daha iyi anlasın;

https://streamable.com/9u94jt

"Sen ki Atatürk düşmanlarını, Dersimli terörist orospu çocuğu Seyit Rıza'nın vatan hainlerini inim inim inletensin!

Sen ki her fırsatta 'Ulu Önder Atatürk'ümüz' diyebilen ne büyük bir lidersin!"

Alaattin Çakıcı Aşığı bir yavru kurdumuzun dizelerinden...

Atatürkçü, Kemalist kardeşlerimizi cehape'den tek tek atıp, onların yerine Atatürk düşmanı mezhepçi sol çomarları partiye dolduranlara benzemez, olduğu gibidir.

Bu abiniz bunu bilir bunu söyler.

Hadi bakayım.
güncel Önemli Başlıklar