bugün

çingene

Hırsız, gaspçı, tinerci, karısını kızını parayla siktiren gavat tiplerdir bunlar. Kesinlikle devletin bunlar için ayrı bir kanun çıkarması lazım. Mesela normal bir insan hırsızlıktan 2 sene yatıyorsa çingenelerin islam şeriatindeki gibi eli kolu kesilecek. Ayrıca bunlar insan haklarından muaf olacaklar mesela çingenenin teki ışıklarda durduğunuz sırada geldi zorla cam siliyor ve para mı istiyor ezip geçmek serbest olmalı ve bakın bakalım sonra ortada bir tane düzeni bozan, zorbalık yapan çingene kalıyor mu? Niye böyle diyorum hemen anlatayım:

bu olayı yazmak internette tesadüfen şu videoyla karşılaşınca aklıma geldi bu arada: https://www.youtube.com/w...&ab_channel=EmreErsoy

Yeni telefon alınca boşa çıkan eski telefonumu satmak üzere letgo'ya ilan verdim. Telefonla ilgili tüm bilgileri yazıp oldukça cüzi bir fiyat koydum ve dolayısıyla pazarlık payı olmadığını da ekledim. buna rağmen fiyat indirmeye çalışan birkaç ölücüden sonra ofiste işe dalmışken telefonumun art arda titrediğini hissettim. Cebimden çıkarıp nedir diye baktım birsürü letgo mesaj bildirimi ama orospu çocuğu öyle bir spam yapıyor ki cevap yazmamak elde değil. Sohbet ekranının altındaki tüm hazır mesaj cümlelerinin hepsine sırayla basıp peş peşe göndermiş. Neyse Lavukla başladım konuşmaya fiyat indirmeye çalışıyo ben de zaten ucuza verdiğim için inmiyorum. Bu Türkiyedeki insanların da pazarlık huyuna ayar oluyorum anasını satayım görgüsüzlüğün ismi pazarlık olmuş. daha yüksek ücret yazıp pazarlıkla o fiyata indirsem alır, ama düşük ücret yazıp pazarlık payı koymadan direkt o fiyata satsan almaz.

Neyse herif fiyatı indirmeyeceğimi anlayınca razı oldu ve buluşmak için zamanı mekanı konuşmaya başladık. Ben diyorum ki gel şimdi iş yerime al buradan telefonu ama herif ille de akşam işte çıktıktan sonra buluşalım diyor. Ben de hazır müşteri bulmuşken telefondan kurtulmak istiyorum. Dedim iyi tamam akşam 7'de buluşalım. Karşılıklı telefon numaralarını falan verdik derken bu beni aradı ama neden aradığını kendi de bilmiyo öyle boş muhabbet yapıyo ve konuşma tarzı falan da rezil rüsva. Lavuğun salağın teki olduğuna kanaat getirince ilanda açıklamaya yazdıklarımı tekrar sözlü olarak tekrar ettim. ''bak bu telefonun şarj aleti yok ve home tuşu da hafif içeri göçük ama kullanıma engel değil'' dedim. Herif sanki ilanı hiç okumamış gibi şarj aletinin olmamasına taktı ve tekrar fiyat indirmek istedi ben de annemi arayarak fazladan bi şarj aleti varsa ayarlamasını söyledim ve adaptörü beyaz kablosu siyah melez bi şarj aleti ayarlattırdım.

Neyse herifle yazışmaya devam ediyorum diyo ben letgo'dan sürekli telefon alıp satıyorum telefon al satçısıyım falan filan. işte o sırada adamdan işkellenmeye başladım. Daha ilk saniye sik kırığı dallamanın teki olduğunu anlamıştım ama telefonda ''home tuşu içeri göçük'' dediğimde ''home tuşu hangisi oluyor'' diye soran adam şimdi de telefon al satçılığı yaptığından bahsediyor. işi gücü bırakıp adamın letgo profilini incelemeye başladım daha önce bir şey alıp satmamış ve profil fotosunda da sadece başının silüet olarak gözüktüğü yüzünün gözükmediği belli belirsiz bir fotoğraf var. hemen pranoyalarım devreye girdi ve Aradığı numarayı kaydedip whatsapp profil fotoğrafına bakayım dedim ama bakmaz olaydım. hani yüzüne sıçsam bokum o surattan iğrenip geri götüme girmeye çalışır öyle at hırsızı bir tip. anasını siktiğimin oğlu bak yazarken sinir oluyorum. O an dedim ulan engelleyip geçsem mi sonra dedim ne olacak arkadaşla beraber giderim.

Akşam oldu işten eve geldim buluşmaya yarım saat var herif aradı diyo geldim seni bekliyorum. Ben o sırada iyice işkillendim yarım saat önceden niye geliyorsun amk tam saatinde gelsene? Yemeği yiyip arkadaşı aradım dedim böyle böyle telefon satacam herif tekin biri değil gel beraber gidelim. Evden çıkmadan aklıma geldi dedim ulan silahı da alsam mı ne olur ne olmaz sonra dedim siktir et boşver. atladım arabaya gittim arkadaşı aldım önce ardından buluşma yerine doğru sürmeye başladım arkadaş da gereksiz yere paranoya yaptığımı kendisinin birçok kez letgo'dan alışveriş yaptığını, gece yarısı tekin olmayan bir mahallede bile bir şeyler sattığını falan söylüyor ben de diyorum ki ben şanssız ve paranoyak adamım dünyanın 1001 türlü hali var ne çıkacağı ne olacağı hiç belli olmaz.

Buluşma yeri oturduğum yerin 2 km ötesinde ufak bir tatlıcı ama öyle kalabalık bir yer değil. zaten kış ve hava çoktan kararmıştı. Arabayla geldik tatlıcının önüne bir de ne göreyim. Hurda bir tofaş, yanında anasını avradını sikmekten dahi iğrenip imtina edeceğim 5 tane çingene (birisi whatsappdan fotosunu gördüğüm tipsiz orospu çocuğu) bizi bekliyor. o sırada içimden basıp gitmek gelse de ulan dedim arkadaş daha önce kaç tane şey alıp satmış başına iş gelmemiş herhalde yine bir şey olmaz deyip arabayla yanaştım yanlarına. Daha yanaşırken arabanın içine içine dikkatli dikkatli bakıyo orospu çocukları. indik arkadaşla arabadan biz iner inmez bunlar tatlıcının bahçesindeki masaya kuruldu ama arkadaşla ben hala ayaktayız yani o sandalyeye bi otursam bir daha kalkamayacağımı biliyorum Ve tatlıcıda bir tek onlarla biz varız.

Lavuk seslendi tatlıcı kadına diyo ki ''yenge donat masayı''. O sırada katakulliye geleceğimize iyice emin oldum. Dedim ''tatlıyı matlıyı boş ver benim işim var bir an önce alışverişi yapıp gidelim''. Herif ne dese beğenirsin? pişkin pişkin demez mi ''ne acelesi daha tatlını yiyecez senin'' O an sinirlerim tepeme çıktı ve tatlıcı kadına dedim ''hiçbir şey getirme ben kimseye bir şey ısmarlamıyorum''. Ulan bunu deyince herif bir bozuldu sanırsın ki parasını aldım cebinden. Baktı ben dediklerine hiç yanaşmıyorum ''acelen varsa git o zaman'' demez mi. Ama öyle bir diyor ki sanki kendi mahallesi, kendi işletmesi anasını satayım sinirden kendimi sikecektim az kalsın ama adamlar 5 kişi biz 2 kişiyiz ceplerinde çakımı vardır muşta mı vardır belli değil. Kavgaya girişsek zararlı çıkacağımız kesin. işte sonradan dedim ki iyi ki tüfeği alıp gelmemişim yoksa kesin bu orospu çocuklarını vurur, bunları adamdan sayacak mahkeme ve yasalar yüzünden başımı belaya sokmuş olurdum. Ben cevap vermedim dik dik bakıyorum herif tekrar ''acelen varsa bas git'' diyor. Söve söve döndüm arkadaşla arabaya doğru yürümeye başladım arkadaş da şoka girmiş diyo ''ne oldu kanka'' ne oldusu mu var amına koyayım herifler hem beleşe tatlı yiyecekler hem telefonu gasp edecekler.

Bindik arabaya bunlar arkamızdan bağırıyo ''geri zekalılar biz taa nereden geldik bu telefonu almak için'' falan. Basa gaz sokaktan çıkarken aynadan bi baktım apar topar hurda tofaşlarına biniyor bunlar da belli ki bize yetişip ya önümüzü kesecekler ya taciz edecekler ama maalesef o sikindirik hurda tofaşlarının 1.6 turbo dizel aracıma yetişmesi imkansızdı. Herifleri atlattıktan sonra arkadaşla kafeye gittik sinirden 5 dakika içerisinde 5 dal sigara içtim. Heriflere gereken cezayı verememek içimde kaldığından o haftam komple berbat geçti.

işte çingeneler böyle orospu çocuğudur. Bunlarla konuşmaktan, aynı havayı solumaktan dahi imtina edin. Alman bir arkadaşımın anlattığına göre oralarda bile böyleymiş bunlar. Amına kodumun çocukları.
güncel Önemli Başlıklar