bugün

istanbul sözleşmesi

--spoiler--

Madde 4: 3. "Taraflar bu Sözleşme hükümlerinin, özellikle de mağdurların haklarını korumaya yönelik tedbirlerin, cinsiyet, toplumsal cinsiyet, ırk, renk, dil, din, siyasi veya başka tür görüş, ulusal veya sosyal köken, bir ulusal azınlıkla bağlantılı olma, mülk, doğum, cinsel yönelim, toplumsal cinsiyet kimliği, sağlık durumu, engellilik, medeni hal, göçmen veya mülteci statüsü veya başka bir statü gibi, herhangi bir temele dayalı olarak ayrımcılık yapılmaksızın uygulanmasını temin edeceklerdir.”

https://www.gazeteduvar.c...-sozlesmesinin-tam-metni/
--spoiler--

Tam adı “Kadına Yönelik Şiddet ve Aile içi Şiddetin Önlenmesi ve Bunlarla Mücadeleye Dair Avrupa Konseyi Sözleşmesi” olan bu istanbul sözleşmesinin en sıkıntılı maddesini yukarıda alıntı içine aldım. Görünürde kadın haklarını korumaya yönelik, aslında her nevi cinsel sapkınlığı, herhangi bir temele dayandırmayıp tam bir serbestlik içerisinde, ayrımcılık yapılmaksızın teminat altına almayı garanti ve taahhüt eden bu sözleşmeye ve o yukarıdaki maddeye göre;

Bu sözleşmeyi imzalayan x Devlet;

Pedofili
Ensest
Transeksuel
Homoseksüel Gay lezbiyen v.s.
Zoofili (hayvanlara)

Ve bilumum karışık çarpık ve sapkın ilişkileri kanunen kabul etmiş, teminat altına almış ve varlığını garanti ve taahhüt edip onaylamış olmaktadır. Kimlik din dil ırk cinsiyet medeni hal ayırt etmeksizin hemde. Hatta oc sapığın teki çıksa ve tecavüz edip deseki bu benim cinsel yönelimim, sen bu kanuna göre bu oc na dokunamazsın. Milleti kandırıyorlar. Bu sözleşme kadın haklarına yönelik değil. Her nevi sapkınlığı meşrulaştırmak bu. Şayet kadını korusaydı bu ülkede her sene 400 - 500 tane kadın vahşice katledilmezdi. Onların derdi kadın ve onun hakları değil. Onların derdi başka. Kadın hakları maskediyle her nevi cinsi sapıklığı meşru kılmak. Kimin yüreği yetiyorsa gelsin bu konuyu tartışmaya hazırım. Hodri meydan. Hukukçular da dahil..

Biz lgbt ye (sadece onlar değil, aklınıza gelebilecek her nevi pislik serbest) kızarken devlet (iktidar) bu meseleyi sözleşmeye imzayı basarak çoktan aşmış. Hemde taa 2014 te. ibneler haylıymış meğerse, arkalarında kapı gibi kanun varmış tam batılı olmuşuz da haberimiz yokmuş. Hepimiz Uyuyoruz çünkü..