bugün

mansur yavaş

kemal kılıçdaroğlu, meral akşener, temel karamollaoğlu, ahmet davutoğlu, ali babacan, gültekin uysal...

ve daha başka muhalefet partileri varsa onların liderleri.

şayet bu isimlerde, muhalefet partisi liderlerinde zerre kadar vatan, bayrak, millet sevgisi varsa, önümüzdeki seçimlerde mansur yavaş'ı tek aday olarak ortak cumhurbaşkanı adayı olarak çıkarmaları gerekir...

mansur yavaş dışında herhangi bir cumhurbaşkanı adayı çıkaran, başka bir ismi aday gösteren, farklı bir cumhurbaşkanı adayı ile seçimlere girmeye çalışan hangi parti ve lideri olursa olsun zerre kadar vatanını sevmiyor, düşnmüyordur.

bu saatten sonra ülkemizin durumu işte tam olarak budur.

ya mansur yavaş, ya hiç...

parlatılan isimleri, kamuoyunda konuşulan isimleri boşverin.

bu ülkeyi fabrika ayarlarına döndürecek, ülkede toplumsal barışı, adaleti, liyakati yeniden tesis edecek tek isim mansur yavaş'tır.

muhalefet partisi liderlerinin bunu görmüyor olmasına, halkın mansur yavaş'ı istiyor olduğunu idrak edemiyor olmasına ihtimal vermiyorum.

nasıl ki ülkemiz işgal altındayken, yok olmanın eşiğindeyken farklı görüşlerimizi bir kenara bırakıp mustafa kemal paşa'nın etrafında kenetlenerek sıfırdan bu cumhuriyeti kurduysak, bugün de aynı şekilde mansur yavaş'a sahip çıkıp, cumhuriyetimizin başına onu getirip cumhuriyetimizin beka sorununu ortadan kaldırmamız lazım...

bakalım göreceğiz.
hangi muhalefet lideri vatanını ne kadar seviyor, hangisi vatan hainliği yapıyor, ilk seçimde göreceğiz.

(bkz: türkiye cumhuriyeti cumhurbaşkanı mansur yavaş)
güncel Önemli Başlıklar