bugün

türk erkeklerinin görgüsüz ve ayı olması

Beni feminizm karşıtı entrylerimle biliyorsunuz. Ancak böyle bir şeyin varlığını da inkar edemeyeceğim. Özellikle bugün şahit olduğum olay sonrası.

Muhasebe elemanıyım. Mesleğim gereği ara sıra müşterilerin ödemelerini (sigorta, bağkur borcu v.b.) bankaya elden yapmak durumunda kalıyoruz. Numaramı almışım bankada sıramı bekliyorum. Numaram yandı. Kalkıp bankoya doğru yürüdüm ve bankacı kadına ödemelerle ilgili evrakları verdim. O sırada yaşlıca öküz oğlu öküzün teki de ödeme yapılan bankolara yaklaştı. Adamın bankonun yanında dikildiğini gören bankacı kadın da gayet kibarca ''ayakta kalmayın oturun, numaranızı yanınca gelebilirsiniz'' dedi. Herifin cevabı aynen şu: ''ben buraya antijel sürmeye geldim (antibakteriyel jel demek istiyor). Seni seyretmeye gelmedim''. Kadın adamın ne mal olduğunu anlayıp sadece gülümsedi. Görgüsüz ayı ise cümlesini ikinci kez yineleyip bankodan ayrılarak yerine oturdu.

Orospu evladının cevabına bak. Hay ben seni yetiştiren anayı sikeyim. Ayı oğlu ayı. Sanki kadın dedi ki ''niye beni seyrediyorsun''. Ödeme yapmak için bankoya yaklaştığını zannedip kibarca uyardı. Niye kadını bozmaya çalışıyorsun amına koyayım? ''Yok ben antibakteriyel jel için kalkmıştım, sıramı bekliyorum'' demek çok mu zor? Ulan kadından çok ben içerledim anasını satayım. Amına kodumun görgüsüzü. Her zaman diyorum bunlar gibi orman kaçkını görgüsüzlerin neslinin devam etmemesi için türkiye'ye ''evlenme ve çocuk yapma ehliyeti'' uygulaması gelmelidir. Her isteyen evlenip çocuk yapamamalıdır. Türk kızları serserilerle flört edip evlenmek yerine beyefendi erkekleri seçmelidir.

edit: ''iki laf söyeyemedin mi sen de'' diyenler olmuş. Meriçlikten nefret ederim. Kadının kendisi oradayken hatta bankanın güvenlik görevlisi de olaya şahit olmuşken adamla laf dalaşına girmek bana düşmez.