bugün

kızlar ikiye ayrılır cem garipoğlu

Bu bir ofansif mizah değildir.

Sözlükte yazdıklarınızla popüler olamıyor, artı oy alamıyorsunuz, biliyoruz. Ne o kadar iyi mizah yapabiliyorsunuz; ne de bir Bilgi birikiminiz var.

Sözlükte etkileşim almak için çabalıyorsunuz, biliyoruz. Eksi aldığınız her entry sizin için güzel bir şey çünkü başka türlü etkileşim alamazsınız. Bu başlığı uplayan kişi daha birkaç saat önce “herkese sataşıyorum niye kimse benimle kavga etmiyor.” Diye ağlıyordu. Milleti sinirlendirip, gaza getirip, tepkiler yağdırıp kendinizin bir halt olduğunuzu sanıyorsunuz, biliyoruz.

Her bulduğunuz, insanların değer verdiğini şeylere saldırıp “abi trollük yaaa.” “Ofansif mizah bu.” Diye diye trollüğün de ofansif mizahın da içine ettiniz, bunu da biliyoruz. Kimse umursamıyor sizi, sövüp geçmiyor bile. Yok hükmündesiniz insanların gözünde. Ama sorsan “mizahşörüz moruq.”

Gencecik yaşında ‘öldürülmüş’ Bir kız için böyle bir şey söylemek, ‘mizah’ kelimesinin arkasına saklanmak sizin gibilere bile yakışmıyor. Çünkü hiç kimseye yakışmayacak bir şey bu, sizinle alakası yok. Muhtemelen ölümü görmediniz, can korkusunu görmediniz, ölen birini son defa görmediniz ki böyle bir şeye hiçbir şey yokmuş gibi eğlenebiliyorsunuz.

Burada en büyük ayıbı yapan da böyle bir başlığın sözlükte bulunmasına ses çıkartmayanlar.