bugün

imamoğlunun ayasofyadaki cuma namazına katılmaması

Tepkisini bu şekilde ortaya koymuştur. Asıl mesele camiye, namaza gidip gitmemek değildir. Bu allahla kul arasındadır.
Asıl mesele bütün Haçlı ülkeleri, yunan, ingiliz, fransız kenetlenmiş ve ülkemiz karşısında Topyekün birlik olmuşken, türk milletinin yanında ayasofya kubbesinin altında saf tutmuş olunmamasıdır!
Böyle anlamlı bir günde ibb belediye başkanlığı makamını temsil eden zatın ayasofyada bulunmaması büyük bir resttir. Rest çekmekle kalmadı ayasofya ile ilgili tek bir paylaşım dahi yapmadı.
Davet gelmedi diyorlar.
insanlar namaza, camiye özel davet ile mi gidiyor? Ezan herkes için bir davettir. Ama asıl mesele o değil.
ingilizlerden milyonlarca liraya fatih Sultan Mehmet tablosu almakla olmuyor o iş, fatih Sultan mehmetin emanetlerine sahip çıkmak, vasiyetini yerine getirmek gerekir.

Meydanları dolduran, güneşte kavrulan ta kalkıp yabancı ülkelerden, bambaşka coğrafyalardan gelen insanları özel davetle mi getirdiler? Milletin birlik olduğu ve Akın akın allaha yöneldiği, yüzlerce yılda bir rastgelinen bu kutlu günde istanbul büyükşehir belediye başkanının ön saflarda olmaması ne büyük bir ayptır! Fetih ruhunun, Ayasofya'nın, tam bağımsız ve güçlü türkiyenin yanında dimdik durmaması tam bir hayal kırıklığıdır. Hangi yüzle seçimde bizden oy isteyeceksiniz?

Bugün ayasofya ibadete açılıyor diye yunanlılar bayraklarını yarıya indirerek yas ilan ettiler, kiliselerde çan çaldı. Bayrağımızı yaktılar. Herkes tepkisini, tavrını, tarafını net şekilde ortaya koydu.
Fatih Sultan Mehmet hanın ayasofya bedduasını unutmayalım
https://m.youtube.com/watch?v=QNEIOsKTHwU