bugün

esra ve berat albayrak a yapılan çirkin saldırı

mide bulandıran ifadelerdir. yıllardır aynı şeyleri söyledik söylemeye de devam edeceğiz. ne siyaset uğruna ne futbol uğruna hatta ne de din uğruna insanların ailelerine küfür/hakaret edilemez. illa küfür edeceksen şahsa edersin. kavgada bile insanların kutsalına küfür edemezsin. döversin dayak yersin ama ana bacı eş çocuk karıştırılmaz. bizim örfümüzde geleneklerimizde bu vardır.

ikinci kısma gelirsek. bunu yapan zaten yakalanmış ve muhtemelen daha gün yüzü göremez. ancak özellikle bu sözlükteki akp yandaşı yazarlar en son konuşacak kişiler. neden mi ? sürekli muhaliflere ana avrat saydıran bunlar değil mi ? muhalif kızlara, kadınlara her türlü küfrü reva gören bunlar değil mi ? yıllardır burada en basitinden gezi olaylarına katılan kızlar için "çadırlarda çok erkeği milli ettiler" diyecek kadar şerefsizleşen bunlar değil mi ? sırf aynı görüşten değiller diye darp edilen kadınlar için "hak etti o....u" diyen bunlar değil mi ? milletin çocuğuna varana kadar nefret söylemleri yapanlar bunlar değil mi ? kılıçdaroğluna yumruk atan adamı kahraman ilan edip ellerini öpmek isteyenler bunlar değil mi ? orada sadece hakaret yoktu fiilen saldırı vardı. meral akşenere düzenli olarak hakaret eden bunlar değil mi ? meral akşener de bir anne..

1-2 saat ayırıp buradan birkaç yazarın profiline girip bakayım neler neler bulur çıkartırım buraya. bazıları yaşına başına bakmadan insanların analarına karılarına sövüyor ve çaylak oluyor sürekli mesela. şimdi bu arkadaşlar gelip burada duyar kasınca açıkçası bana aşırı saçma geliyor. küfür eden sen olunca haklısın ama küfür edilen senden olunca ortalığı yakıp yıkıyorsun. bu olmuyor. o yüzden siyaset uğruna futbol uğruna birbirinizin anasına bacısına karısına kızına sövmeyi bırakın. bırakın ki böyle olaylarda tepki gösterdiğiniz zaman samimiyet olsun.