bugün

fethullah gülen okulları

o değilde kurulan okul başka ülkeye kuruluyor. devletin cebinden 5 kuruş para değil tamamen özel sermaye ile kuruluyor. siz seversiniz veya sevmezsiniz kendi uygun gördükleri şekilde dünyanın 4 yanında eğitim veriyorlar ki onlar kurdukları için bu onların en doğal hakkıdır. kuruldukları ülkelerdeki en önce gelen okullardan biri olmuşlar.

ayrıca türkçe öğretiryorlar türk bayrağımızı dalgalandırıyorlar.

yani vatanını seven bir türk böyle bir şeyden nasıl rahatsız olabilir anlamıyorum. türkiyedeki muadillerini siyasi olarak sevmiyor olabilirsin ancak adamlar dünya çapında bir organizasyon yürütüyor.

ayrıca eleştirmeden önce sen ne yaptın diye sormak da mantıksız bir soru değildir. bir şeyin yanlış olduğunu söylemeden önce neyin doğru olduğunun ortaya konması gerekir.

bunu yaparkende kulaktan dolma bilgilerle sanki beyin kolay yıkanabilen bir şeymiş gibi orda beyin yıkanıyormuş yaaa gibi ilkokul düzeyinde argümanlarla yapmamak akademik olarak kaynaklara dayandırmak gerekir.

son olarak bu okullar orda barındırılmaz uzun süre denmiş fransız okulları kaç senedir türkiyede barındırılıyor ve bu okullar nasıl türkiyenin en prestijli okulları oldu sormak isterim. bizim de dünyada böyle okullarımız olsa kötü mü olur?