bugün

yakışıklı flört eder çirkin taciz

Hissediyorum, birileri yine ruhunun sapıklığına kılıf arıyor.

Taciz nedir sevgili kanaat önderleri, isteği dışında bir insanı rahatsız etmektir değil mi ? Bir kadın taciz edilirken tacizcisinin yüzüne bakıp fiziksel analiz yapıp yakışıklıymış biraz da ben dayayayım mı diyor ? Yahut sözel tacize uğrarken karşısındakine yaltaklanmaya mı çalışıyor ? Siz nasıl bir gerçeklikte yaşıyorsunuz bilmiyorum fakat hiçbir "insan" bu şekilde tedirgin edilmeyi dilemez, bunun bir kabul eşiği yoktur.

Anlatmaya çabaladığınız şeyin bir kadınla iletişime geçmek olduğunu anlıyorum, bunu taciz olarak görüp lanse etmeniz de çarpık dünya görüşünüzün bir sonucu muhakkak fakat söz konusu iletişime geçmek olsa bile cinsiyet gözetmeksizin beğeni kişinin tekelinde olan bir durum, kimse sizi beğenmek, sizinle iletişime geçmek durumunda değil. bundan dert yanıyor, tacizi dahi bu yolla normalleştiriyor ve bunu feminizm gibi alakasız bir ideolojiyle bağdaştırıyorsanız, bu yalnızca sizin kompleksli üzgün eşek eeyore olduğunuzun bir kanıtıdır.

not : sevgili eeyore, seni bu eşeklerle kıyaslamam senin gibi tatlı bir eşeğe hakaret, biliyorum. beni affet, seni seviyorum.

görsel