bugün

metal gear solid 2

Oyunun sonlarına doğru oyuncuyu korkutan gerilime sürükleyen şeyler yaşanmakta colonel ve rose codecden bizi arayıp kafa karıştıran şeyler söylemekte konsolu kapat diye tehdit etmekte evet şuan kulağa saçma geliyor ama 2001 de oyunu oynayan birisi altına sıçmıştır kesin.

Oyunun son boss savaşından önceki boss savaşı metal gear arsenal üssünden tamı tamına yamulmuyorsam 50 adet metal gear ray ile yapılmakta üstelik her sekansta 3 adet saldırıyor biri patlayınca öbürü geliyor easy de oynayınca kolaycak hallediliyor ama normal seviyede imkansız.

Bu metal gear solid oyunu hayranları tarafından sevilmemekte çünkü solid snake yerine raiden isimli kadınımsı bir karakterle oynamaktayız ama raidenin geçmişi de en az solid snakenin ki kadar buruk bu yüzden fanlar haksız nedenlerden dolayı oyundan nefret etmekte.

Oyunda önceki metal gear solidin üstüne daha çok detay konmuş en basit detay r1 ve r2 tuşlarına aynı anda basınca raiden boyunu yükseltmek için ayak uçlarına basıyor keşke böyle oyunlar halen yapılsa.

Oyun sonunda solid snake nin oyuncular için verdiği öğütler çok harika emin olun ananızdan babanızdan böyle öğüt duymamışsınızdır.