bugün

ibb de işten çıkartılan işçiler

dili dışarıda başlığa koşan ak mantarları üzecek bilgilendirmedir. imamoğlu döneminde değil erdoğan döneminde belediye başkanı olur olmaz çıkartılan işçi sayıları bunlar.

https://www.yenicaggazete...isinden-etmis-248620h.htm

https://www.gozlemgazetes...eyi-isten-cikardi-mi.html

http://haber.sol.org.tr/t...-isciyi-cikarmisti-270188

daha bunun başbakanlığı süresince olanları da var. bizzat bizim bire bir 15 senedir şahit olduğumuz bir igdaş gerçeği var. hani dün deniliyordu ya biz belediye başkanı iken kimsenin ekmeği ile oynamadık kimseyi mağdur etmedik kimseyi bir yerlere yerleştirmedik, kadrolaşmadık diye. neyse daha fazla şey etmeyelim eylül ayına girdik silivri soğuyordur yavaş yavaş *

şimdi kaynakları beğenmeyenler olabilir ancak kaynakları beğenmeyenlerin beğeneceği kaynaklar ( akit-star-sabah-atv-24 vs ) "mecburiyetten" böyle haberleri yapamıyorlar malum. yaparlarsa efendileri cezalandırır. atv de az önce mesela hala "imamoğlu işçileri çıkardı oysa daha önce böyle şeyler asla yaşanmadı" diye konuşuluyordu. resmi kayıtlarda da hepsi var kısa bir arama ile bilgilere ulaşılabilir. işin daha fenası haksızca işten çıkarılanlar mahkemeye başvurup dava açıyorlar. davaları kazananlarda herhangi bir şey elde edemiyor. nedendir bilmiyorum bazı insanlar türkiyede hala internet yokmuş gibi konuşup öyle davranıyorlar. zannediyorlar ki biz bir şeyi söylersek/iddia edersek ardını arkasını kimse araştıramaz, gerçek bilgilere ulaşamaz. ilginç..
güncel Önemli Başlıklar