bugün

sözlük yazarlarının itirafları

şahsımı utandıran bir durum var anlatmak istiyorum.

ali diye bir arkadaşım var yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez o bize gelir biz ona gideriz çok samaniyiz. annesi de beni sever her şeyini bana güvenir karşılıklı çok iyiyiz. aynı iş yerinde çalışıyoruz. ali bir gün aradı beni,

kardeşim pazar günü kız kardeşimin evi taşınacak enişte şehir dışında çalışıyor yardımın lazım araba da lazım dedi. lafı mı olur dedim dostum gelirim.

pazar oldu şehir merkezine 70 km uzaktaki zeytinbeli kasabasına gittim. ali sevindi beni görünce oo kardeşim hoşgeldin beş gittin vs yardım etmeye başladım. içeriden bir kız daha geldi gözlerimi alamadım. manken gibi bir içim su hatun bakakaldım. ev ve 3 çocuğu var hayret ettim. hoşgeldin abi dedi ardından ali geldi kız kardeşimle tanıştırdım mı seni dedi. yok dedim memnun oldum.

ali kız kardeşim deyince bir an çekindim kafamdan sildim. çünkü bize yakışmazdı. bende ona kardeşim demeye başladım zaten kız bana abi dedi. neyse gel zaman git zaman 3 ay geçti aradan bana instagramdan mesaj geldi.

merhaba ben ali'nin kardeşiyim seni eklemek istedim kabul eder misin? diyordu.
hayır kardeşim doğru olmaz eklemeyeyim yanlış anlaşılmaya mahal vermeyim dedim.
yanlış anlamayın lütfen arkadaş olarak dedi.
üzgünüm dedim.
üzgün smile işareti yolladı ona da cevap atmadım.

çok şaşırmıştım bu ısrarına. şeytan aklımı kurcaklayıp durdu. ertesi gün mesaj attım

+ arkadaş olma fikri nereden esti?
- öyle tanışırız sonuçta abimin arkadaşısın diye.
+ bana doğruları söyler misiniz?
- sizden hoşlandım.

ben şok oldum. aradan 3 ay geçmiş neredeyse. ayrıca en samimi arkadaşımın kız kardeşi ayrıca evli.

+ bunu demeseniz iyiydi. ali'nin yüzüne bakamam ben.
- benden laf çıkmaz ayrıca arkadaşız sadece.
+ hoşlandım diyorsunuz arkadaşız diyorsunuz nasıl iş.
- istemiyorsan engelle şimdi beni.

böyle deyince yazmadım. engellemedim de. şeytan işte dürtüyordu.
akşam yatağa girdim şeytan hala aklımı kurcalıyordu. evli diyordu eşi şehir dışında çalışıyor manken gibi kız diyordu. siktirgit diyip yattım.

3 gün sonra yine bir mesaj. mesaj aynen şu.

+ ne yapıyorsun *

ben artık pes ettim şeytana uyup mesaj attım. bu şehilde bir hafta muhabbet ettik. ama seviyeli muhabbetti. en son beni kahve içmeye davet etti.

ali ile aynı iş yerinde çalışıyoruz ben izin aldım ali ye de hastayım dedim bastım 70 km ötedeki kadının evine. ama ali'ye bunu yaptığım için utanıyordum.

mesaj da alkol getir kahve uğraşmayım dedi. 50 cc vodka aldım iki de reddbull eve çıktım. tedirgindim. gitmeden önce kocanı görüntülü ara basmasın dedim. her şeyden emin ol. eminim dedi.

kapıyı açtı efsane bir güzellik. kafamda ali mali kalmadı. hoşgeldin dedi yanaktan bir öpücük mutfağa geçtim. mutfakta oturalım dedi. gece geç saatlere kadar muhabbet ettik. güldük eğlendik kafamız güzel oldu ama sadece muhabbet. gece 2 oldu beni bırakmadı burada kal dedi.

ben kafamda sevişme sahneleri kurarken bana yatak hazırladığını orada yatacağımı söyledi. bozuldum bir an ama belli etmedim. gittim yattım gece gelir belki dedim gelmedi. sabahta ben erken çıktım geldim memlekete.

bana mesaj attı hata yapmak istemedim o yüzden uzak kaldım senden. kocamı sevmiyorum ama kendimi kötü hissettim dedi. peki dedim mesaj atmayı kestim.

aradan bir hafta geçti her gece aklıma geliyordu. kadının o gülüşü beynime işledi sanki. geçen gün mesaj attım çok sevindi. seni unutamadım dedim. aşık mısın dedi. bilmiyorum seni özledim galiba dedim. çok özledim dedi o da. şu an fake instagram hesabı açtık oradan mesajlaşıyoruz. çok tatlı bir kadın. çok seksi ve çok anlayışlı.

ali ile şu an nöbetteyim. bunları okusa kafama sıkar. içimi dökmek istedim.