bugün

game of thrones

--spoiler--

8 x 4

--spoiler--

uzun uzun teori kasmaya gerek yok 8 x 4 sınıfta kaldı maalesef olmamış. 2 yıl bekliyorsun ama pembe dizi tadında 1 haftada çekilmiş bölüm seyrediyorsun.

öncelikle savaş ejderhalarla kazanılmaz sözünü bu bölüm anlamış olduk tamam ejderhalar uçuyor püflüyor ortalığın anasını sikiyor falan ama o zıpkın mızraklardan yedi mi beli doğrultamıyor. bence dani artık o ejderi savaşa mavaşa sokmasın mk ben olsam alır bağlarım aq gözüm gibi bakarım.

ilk ejderha öldüğünde izleyene geçirilen duygu o atmosfer inanılmazdı büyüleyiciydi ama bu bölümde ejderhanın ölmesive verilen tepki çok çok basit kaldı. 5 dk sonra ejderha çıkıp gelse kimse şaşırmazdı o duyguyu geçiremediler. o değil mürettebat ın dağılmış elinde kalmış 3-5 adam kralın şehrini basıyorsun tyrion artist artist gidip teslim ol cercei diyor görende arkada koca bir ordu var sanır 2-3 kişiyle mahalle basmaya gelmiş gibi.. arkaya da ejderi park etmiş. hayır cercei de salak o zıpkın mızrakları fişekleseniz 3-5 lekesiz kalmış oracıkta ölecek hepsi.

dani nin bu taht hırsı yüzünden daha kaç insan canını kaybedecek be. o tihti istiyirim o tiht binim ilmili diye diye yedi jonun başını bencilliği yüzünden koca ordu telef oldu.
güncel Önemli Başlıklar