bugün

neden sevgilin yok

uğraşmıyorum la net katıksız sapım aq..

sırf bu muhabbet yüzünden bayram ziyaretlerini, davet yemeklerini, düğün organizasyonlarına falan hiçbir yere gitmiyorum aq. ne zaman bir yere gitsem o kaknem bakışlı evin eniştesi ya da yengesi görümcesi zartı zurtu birinden biri güzel güzel sohbet ederken araya şşt napıyon bakem gonuştuğun çıktığın var mı ne de olsa yağuşuklu adamsın kızlar seni boş bırakmaz. içimden ( yok lan yokum sapım aq. ) eh işte 1-2 konuştuğumuz var kendi çapımızda ıhm ıhm öhü öhü.

ahh benim zamanımda bana asılan çok kız varıdı sonra evlendik durulduk yağuşuhlu adamsın dikkat et aman iç ses ( he aq hergün yüz kız gelip nolur benimle çık diyor sapım lan işte aq ) dış ses: eh işte yürüyenler oluyor da okul iş güç vaktimiz olmuyor be enişte..

hayır eski zamanların adamlarıyla ne zaman sohbet etsem benim zamanımda bana yazılan çok kadın varıdı diyorlar tipleri de hak getire ya o zamanların kadınları bu kadar egolu değildi harbiden sulanıyorlardı ya da bu adamlar kafadan atıştırıp sallıyor aq.

buradan + 9 yakışıklı adamsın boş bırakmazlar seni diyen enişte ve yenge veya her neyse sesleniyorum la yohhhk yohkkk anlayın şunu artıq sormayın mk hayır bunlar zamane kızlarını ne sanıyorlar çok yakışıklıysan belki yazılan 1-2 kız olur ama normal bir tipiniz varsa hiçbir kız gelip ilk adımı atmaz amk.

neyse yoruldum mk

edit: sapım.
güncel Önemli Başlıklar